FOTO/VIDEO  Gradonačelnica se seksala u javnosti

seks, gradonačelica, belgija
No, tek sada je otkriveno kako je riječ o gradonačelnici jednog belgijskog grada. Potvrdila je to i sama, dodajući kako je s njom na snimci njen zaručnik.

Gradonačelnica belgijskog grada Aalsta Ilse Uyttersprot našla se usred seks-skandala. Naime, snimka na kojoj ona i njen zaručnik vode ljubav usred bijela dana pojavila se u javnosti prije godinu i pol, no do sada nije otkriveno tko su akteri, piše danas.hr.

Posljednjih dana u belgijskim je medijima razotkriveno da su u "ljubavnom klinču", koji su snimili turisti, bili gradonačelnica Aalsta i njen zaručnik. Nevoljko i kratko potvrdila je to i sama Ilse Uyttersprot za TV East: "Taj je video star četiri godine. Privatan je i nisam sigurna da nije namjerno objavljen baš sada."


No, Uyttersprot je slučaj detaljnije komentirala na društvenim mrežama, te je kazala kako je riječ o videu na kojem su ona i njen zaručnik. Istaknula je kako to nije politički važan događaj, te zahvalila svima onima koji su joj u proteklih nekoliko mjeseci slali SMS-ove podrške.