Gradonačelnica se seksala s 14-godišnjim bivšim dečkom svoje kćeri

gradonačelnica, seks, kćerka
... pristup ceremoniji dodjele svjedodžbi u tamošnjoj srednjoj školi. Linda Lusk (53) tako neće moći dati podršku svojoj kćeri Karlie, koja je nedavno uspješno završila srednjoškolsko obrazovanje i uskoro planira upisati fakultet.

Iza svega stoji slučaj iz 2010. godine kada je otkriveno da se Linda upustila u strastvenu vezu s tada 14-godišnjim Bubbom Frankom, razrednim kolegom i bivšim dečkom svoje kćeri. Upoznali su se početkom te godine, a sve je kulminiralo u travnju kada ga je Linda dovela kući gdje su se seksali.

Bubba se svojim postignućem počeo hvaliti prijateljima tako da je priča o ovoj vezi brzo stigla do njegova profesora tjelesnog, koji je sve prijavio policiji.

Detektivi su tijekom istrage otkrili da je gradonačelnica, inače majka petero djece koja je tada bila u braku s ravnateljem škole, inicirala vezu. Mladom je Bubbi počela slati SMS poruke eksplicitnog sadržaja, što je on sa zadovoljstvom prihvatio. Kada ga je dovela kući, skinula mu je odjeću i krenula u akciju.

Policiji je u konačnici priznala da se upustila u vezu s tinejdžerom, ali je cijelo vrijeme tvrdila da ne smatra kako je riječ o prekršaju. Unatoč tome, kažnjena je s tri mjeseca zatvora, od kojih je odslužila dva, a dobila je i dodatnih godinu dana uvjetne kazne. Upisana je i u registar seksualnih prijestupnika, a s obzirom da je prema pravilniku srednje škole u Prosseru osobama s tog popisa zabranjeno sudjelovati na bilo kakvim događajima u školskoj organizaciji, tako se i dogodilo da joj je zabranjeno doći na dodjelu svjedodžbi, prenosi Jutarnji list

Linda i njezin odvjetnik tvrde da su podnijeli žalbu, ali u školi tvrde da su to učinili izvan propisanog roka, s čim se oni ne slažu i najavljuju daljnju borbu.

Iako je od izbijanja afere imala podršku cijele obitelji, Linda se prošle godine na njegov zahtjev razvela od supruga.