Govor tijela: 7 znakova koji otkrivaju njegove namjere

1. Položaj tijela
Ako je naslonjen na stolac prekriženih ruku to može značiti da baš i nije zainteresiran za vas, osim ako sjedite na hladnom mjestu ili na propuhu.

2. Osmijeh
Osmijeh od uha do uha može značiti da ste zabavni i da imate smisla za humor, ali ne otkriva nikakve osjećaje. No najtajnovitiji osmijeh koji se nikako ne može odglumiti je onaj kada se završetak njegovih usana lagano podigne. To je sigurni znak da mu se sviđate.

3. Nos
Igra s nosnicama uzrokovana je bržim otkucajima srca. To može biti znak da je ljut, ali ne brinite jer takve reakcije opisuju i snažne osjećaje poput zagrijanosti i strasti.

4. Položaj ruku
Ako vaš partner drži dlanove opuštene na stolu to objašnjava otvorenost, opuštenost i samim time zainteresiranost za vas. No ako su mu ruke ispod stola to opisuje nelagodu. Ili nešto skriva pa mu je neugodno ili je samo sramežljiv te mu treba vremena da se opusti.

5. Dodiri
Dodiri tijekom komunikacije dobar su znak. Isto vrijedi i za spontani zagrljaj, šapat na uho ili ruka na vašim leđima dok vas pušta da prođete. Suprotno tome, ruke iza leđa objašnjavaju kako ne želi da mu se previše približite.

6. Položaj nogu
Ako dok sjedi ima raširene noge to opisuje teritorijalnog muškarca, sigurnog u sebe, ali isto tako može opisivati sramežljivca koji pokušava ispasti frajer. S druge strane, prekrižene noge usmjerene prema vama mogu opisivati zagrijanog muškarca koji od vas želi nešto više.

7. Sjedenje
Ako se muškarac meškolji na stolcu te se konstantno češka po vratu, licu i dodiruje nos i obrve znači da osjeća nelagodu te da mu nije ugodno u vašem društvu. To može opisivati i tremu jer mu se sviđate.

zadovoljna.hr