Gdje griješite u bračnom seksu?

orgazam, iPhon, preljub, ljubavnik, prevara, Smisao za humor, zavodljivost, osmijeh, Seksi pogled, seksualna želja, seks ljubav, muškarac žena, žene, seks u dvoje, pričanje, razgovor, žene, seks u dvoje, godine, iskustvo, ljubavnice, ljubavnik, savršeni ljubavnik, znakovi, žene, muškarci, vještine, ovisnica, zavodnica, ljubomorna, Posesivna ljubav, brak, seks navike, greške, veza, ljubav, žene, muškarci, žene, seks prakticiranje, detalji, ljubav, tajna, žene, muškarci, žene, muškarci, žene, izgled, žene, muškarci
Stručnjaci su složni - ključ sretna braka krije se u zdravom, uzbudljivom i redovnom seksualnom životu. Nažalost, upravo seks u mnogim vezama prvi stradava pod utjecajem svakodnevnih problema. Mnogi parovi čine gotovo identične pogreške u seksu u braku.

Lijenost i pasivnost
Kada se muškarci i žene žale na svoju drugu polovicu, obično pritužbe idu na račun pasivnosti. Nemojte samo ležati i čekati da druga strana sve napravi. Za tango je, kao što znate, potrebno dvoje. Svatko voli aktivnog ljubavnika. Svojim umijećem i aktivnošću pridonesite nezaboravnom seksu.

Uvijek isto
Rutina je dobra samo u smislu redovitoga seksa. Međutim kada je riječ o seksualnoj izvedbi, bježite od rutine. Rutinski je seks dosadan i predvidiv. Kako biste uvijek vatricu držali na pravoj temperaturi, pribjegavajte novostima i mašti.

Usporedbe s bivšima
Nemojte dovoditi probleme u brak. Drugim riječima, nemojte spominjati ni dobra, ali ni loša iskustva u seksu s prijašnjim ljubavnicima. Usredotočite se na aktualnog ljubavnika i uživajte u njemu. Svaka je osoba jedinstvena i nema sumnje da i uz ovog ljubavnika možete uživati, ali i naučiti neke nove stvari.

tportal.hr