Frizura otkriva kakvi ste u krevetu

frizure, žene, seks u dvoje, frizure, intimna frizura, boja kose, namirnice, crni čaj za masnu kosu, kosa
Konjski rep

Iako mnoge žene izgledaju kao nevine školarke, one koje nose repić iznenađujuće su vruće među plahtama. Micanje kose s očiju pokazuje seksualno samopouzdanje, tvrde stručnjaci.
Seksi savjet: volite brz i žestok seks. Iznenadite partnera (i sebe) tako da zapalite nekoliko svijeća i usporite akciju prije seksa i tijekom njega. Uživajte u dugotrajnoj predigri prije vatrene kulminacije!

Uvijek besprijekorno počešljana i uređena

Čak i kad ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste prije pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Sretniji ste dok vi vodite igru u krevetu te partneru rijetko dopuštate da preuzme inicijativu.
Seksi savjet: Ako uvijek imate kontrolu, to vas može spriječiti da se prepustite trenutku. Večeras mu dozvolite da vam zaveže oči - i prepustite mu se!

Divlja i raspuštena

To je znak da se dobro osjećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i seksu. Nemate problema s odlaskom u krevet, a i "poslužit" ćete se kad god vam za to dođe želja.
Seksi savjet: Volite prolaziti prstima kroz kosu? To često znači da biste željeli to isto napraviti svom partneru. Dakle, dirajte ga gdje god želite - on će vam vratiti istom mjerom!

cosmopolitan.hr