Franka nosila vjenčanicu slavne dizajnerice, prvi ples otplesali na Oliverov hit 'Prije sna'

Franka Batelić, franka i vedran, Vedran Ćorluka
...Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama kad su Vedran Ćorluka (32) i Franka Batelić (26) izašli iz crkve nakon vjenčanja.

Iz osmjeha pjevačice i srebrnog nogometnog reprezentativca moglo se vidjeti kako se zaista radi o njihovom najdražem danu na svijetu.

Čarli je svoju Franku po izlasku iz crkve tri puta poljubio: prvi put odmah nakon što su izašli kroz crkvena vrata, drugi put nakon što su se spustili par stepenica niže, a onda treći put kad su se okupili svi prisutni fotografi i zamolili ih da se treći put poljube "za sreću"., prenosi Vecernji.hr.

Ćorluka se nakon vjenčanja pozdravljao s Frankinim susjedima, a posebno se izgrlio i izljubio s jednom starijom gospođom. Nije propustio priliku ni da se dječaku, koji ga je zamolio, potpiše na papir.
 Kumovi na vjenčanju bili su im Vedranov brat Hrvoje te Frankina prijateljica Stefani Vozila. Među gostima bili su i Luka Modrić i Ivan Perišić, a Ante Rebić objavio je video prvog plesa.

Mladenka je nosila vjenčanicu Caroline Herrere, koju je kasnije zamijenila "laganijom" haljinom eNVy rooma. 
Kad je u pitanju cvijeće, Franka nije imala posebne zahtjeve. Odlučila se za jednostavne ruže bež boje. Za slavlje u villi Meneghetti od jutra su se pripremali i bend Živa legenda te Tony Cetinski (49), a kuhari su spravljali samo istarske delicije.

Već nekoliko minuta nakon izlaska iz crkve, par se hvalio fotografijama iz automobila. Bili su toliko sretni da uz fotografije nisu pisali nikakav tekst, već samo emotikone.

Na medeni mjesec, otkrio je bračni par, još ne znaju gdje će. Planiraju negdje otputovati, ali zbog Vedranovih obaveza na Svjetskom prvenstvu i Frankine pjevačke karijere, još nisu uspjeli dogovoriti ni termin ni lokaciju. Večer uoči vjenčanja s Vedranom Ćorlukom (32) Franka Batelić (26) partijala je s prijateljima pjevajući hit Rolling Stonesa "I Can't Get No Satisfaction".

Franka je blistala u bijelom kombinezonu koji su za tu svečanu priliku izradili Vjeko Franetović i Nikica Ivančević. Modni dizajneri brenda Envy Room s pjevačicom su uskladili ideje i želje krojeći joj haljinu za nastup na ovogodišnjem Eurosongu u Portugalu, nakon čega su se bacili u izradu savršene vjenčanice za Čarlijeva anđela. Na dan vjenčanja, već od ranoga jutra, mladenka je svoje uzbuđenje dijelila s obožavateljima. Pohvalila se kako su od Vedranova rođaka na dar dobili impozantnu karikaturu koju je izradio Nikola Pečko. Poznati umjetnik godinama potpisuje svoja djela nadimkom Nik Titanik, a izrada Ćorlukina i Frankina svadbenog dara nije mu bila prvi angažman za nekog od "vatrenih".

- Bila mi je velika čast razveseliti našeg srebrnog reprezentativca i njegovu odabranicu - rekao nam je Plečko.