FOTO/VIDEO  Francuski milijarder snimio je seksi editorijal sa svojom djevojkom, belgijskom manekenkom

seksi editorijal, snimka, seks, prijatelji, seks, atmosfera, seks, prvi spoj, brak, orgazam, problem, žene, seks, krevet, seks, savjeti, vrijeme, žene, krevet, seks, glasovi
Čelnik medijske grupe Lagardere pojavio se na naslovnicama sa svojom atraktivnom djevojkom, 20-godišnjom belgijskom manekenkom Jade Foret koja je čak 30 centimetara viša od njega. Francuski mediji već danima bruje o tome i pitaju se je li mu to zaista trebalo? Par je pozirao za belgijski tjednik "Le Soir", a bogatog biznismena od tad neprestano ismijavaju na društvenim mrežama. "Jadno.Pripadnici blještavog društva zaista su spali na niske grane", samo je jedan od komentara.

U belgijskom tjedniku Lagardere opisuje kako se brzo i snažno zaljubio u svoju djevojku te da ga je najviše privukao njen karakter, a ne izgled. Mnogi francuski poslovnjaci koji su surađivali s njim sada se pitaju je li on pri zdravoj pameti. "Ne mogu vjerovati da su njegovi savjetnici za odnose s javnošću ovo dopustili. Izgleda kao da je potpuno poludio", izjavio je stručnjak za odnose s javnošću časopisa The Time.

izvor:index.hr