Frajerima idu na živce ovih 10 stvari koje žene stalno rade: Ako vam je važno njegovo mišljenje, izbjegavajte ih

šminkanje, Mostarski sajam, žene, muškarci
No, koliko god mi to ne željele priznati, važno nam je da smo pred frajerima barem malo dotjerane, zar ne?

U pokušaju da izgledamo prirodno često zastranimo pa nastane opća katastrofa. Ako vam je zaista važno da vas frajer doživi kao ženu, a ne drag queen, izbjegavajte sljedeće stvari:

Njegovana, čista kosa znak je da brinete o sebi. Sve ostalo je važno samo vama pa nemojte očekivati da će posebno pohvaliti šljokice u kosi, kopče ili zelene pramenove (ako mu se doista ne sviđaju).

Ako frajeri nešto mrze, onda je to fasada na licu. Postoje i oni kontradiktorni koji kažu da ne vole žene s previše šminke, a ako se pred njima pojavimo golog lica, pitaju nas jesmo li dobro (da nismo slučajno bolesne?). Kužite gdje ciljamo? Realno, muškarci ne mogu procijeniti ima li žena šminku ako ta šminka izgleda prirodno. No, ono što definitivno primjećuju jesu tona pudera, sjenila i rumenilo kao da radite u cirkusu.

Postoji razlika između ukusnih umjetnih trepavica i onih koje vrište ‘pogledaj nas'. Ove druge jednostavno su previše na svakodnevnoj bazi.

Šljokice na kapcima, shimmer na usnama, tona highlightera na obrazima... Nemojte se čuditi ako vas neće htjeti zagrliti; boji se da mu majica ne postane disko-kugla.

Od šljokica su još neprivlačniji žuti zubi i zadah na trula jaja. Jest da zubi nisu prirodno snježno bijeli, ali ako ih redovito ne perete, na njima ostaju slojevi i slojevi plaka i kamenca, što ujedno utječe i na zadah.

Smrdljive pazuhe, međunožje i stopala trebalo bi zakonom zabraniti. Nemojte da vam se ovo događa.

Jedno je suha koža, a drugo je perutava koža o kojoj se ne vodi briga. Isto je i s masnom. Maslaci za njegu tijela lako se naprave u kućnoj radinosti, lagani su, hranjivi i ne maste kožu.

Neke muškarce pali popravljanje ruža za usne i to samo iz razloga jer odmah zamišljaju kako vas ljube. No, blotanje, iscrtavanje usana, stavljanje rumenila njima ne predstavlja osobit užitak. Obavite to u zahodu.

Ruževi su vrlo seksi ako ostaju u rangu nekih srednjih do srednje-tamnih nijansi. Sve tamnije baš i ne poziva na ljubljenje.

Sigurno ste prolazeći ulicom ‘namirisale' cure koje ne staju na dva-tri šprica parfema već se doslovno kupaju u njemu. Po čemu je ovo dobro? Ali tko zna, možda parfemom žele prekriti lošu osobnu higijenu, baš kao u doba rokokoa. Sve u svemu, don't do it.

Net.hr