FOTOGRAFIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET: Roditelji se predozirali pred sinčićem od četiri godine

droga, roditelji, dijete
Policija u američkom gradu East Liverpool u državi Ohio, reagirala je na dojavu o vozaču pod utjecajem. Prizor koji su zatekli, šokirao je čak i iskusne policajce.

Otac i majka, udrogirani na prednjim sjedalima upaljenog auta dok na stražnjem sve gleda njihov sin.

"Školski autobus je iskrcavao djecu kada je vozilo počelo naglo kočiti i kliziti dok se nije zaustavilo. Kada sam pristupio vozaču, primijetio sam kako mu se glava njiše naprijed nazad, govor mi je bio potpuno nerazumljiv. Primijetio sam i sužene zjenice. Vozač je rekao kako vodi ženu koja je sjedila na suzovačkom mjestu u bolnicu. Pokušavao je mijenjati brzine pa sam ugasio auto i izvukao ključ. Primijetio sam i četverogodišnje dijete na sjedalici. Vozač se onesvijestio. Suvozačica je bila onesviještena te počinjala je plaviti. Nazavao sam hitnu i držao njene dišne putove prohodnima" stoji u jezivom zapisniku.

Hitna je onesviještenima dala narcan, sredstvo koji poništava djelovanje opijata te su ubrzo poprimili svijest. Socijalna služba je smjesta zbrinula dijete.

Fotografije je na službenim stranicama podijelio grad jer žele upozoriti na opasnosti narkotika te žele upozoriti na brojnu djecu čije je djetinjstvo uništeno jer su roditelju uvučeni u pakao droge.

Vozač je priznao krivicu i određeno mu je 360 dana u zatvoru.

net.hr