FOTO  Slovenka ostala bez titule zbog ovih fotki!

Organizatoritog natjecanja su nakon pojavljivanja spornih fotografija titulu dodijelili drugoj djevojci, i to uz vrlo zanimljivo objašnjenje. Naime, organizatori izbora za najljepšu Slovenku tvrde da je došlo od pogreške u prebrojavanju glasova, te da je titula zapravo trebala pripasti Mariki Savšek. Poznato je da čelnici izbora nisu blagonakloni prema golišavim fotografijama natjecateljica, a tome u prilog govori i formular koji djevojke prije natjecanja moraju potpisati, u kojem piše da se nikad nisu slikale gole ili polugole.

  • Playboy

  • Playboy
Ako svoj potpis stave na tu izjavu, a ona se pokaže netočnom, naknadno će morati platiti kaznu koja može biti veća od 70.000 kuna. Prilikom prošlogodišnjeg izbora jedna od djevojaka bila je diskvalificirana jer se golišava slikala za editorijal.

Osim što je Sandra Marinović snimila editorijale za inozemne i etablirane brendove, njezine su fotografije čak dvaput završile i u Playboyu, za koji se slikala u provokativnom izdanju. Iako prema pravilima natjecanja to nije smjela učiniti, organizatori tvrde kako to nije razlog zbog kojeg je tako naprasno ostala bez titule.

  • Playboy