FOTO  Maloljetna Angelina Jolie polugola na sve četiri

Angelina Jolie
Glumica Angelina Jolie, koja je nedavno priznala kako ne vjeruje da je vjernost najbitnija za vezu, sve je češća tema tračeva.

Ljudi koji Angie poznaju od malih nogu tvrde da lijepa glumica, kada je riječ o seksu, ne preza ni pred čim, a pritom ne vodi računa o tuđim osjećajima.

Svoju zavodničku stranu i otvorenost prema seksu pokazala je još kao maloljetnica.

  • profilesinhistory.com
Da je zaista bila slobodnija od većine svojih vršnjakinja dokazuju i fotografije Harryja Langdona, koji je napravio nekoliko portreta kada joj je bilo samo 15 godina.

Te fotografije naći će se na aukciji u New Yorku, zajedno s portretima drugih slavnih osoba, a početna cijena trebala bi biti 600 dolara po komadu.

  • profilesinhistory.com

Poznati pisac Andrew Morton tvrdi kako je Angelina sa 16 godina provela strastvenu noć s dečkom svoje majke Marcheline Bertrand, kojoj je cijelu aferu na kraju osobno priznala.

Naveliko se raspisala i Jenny Paul, autorica knjige Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story, koja tvrdi da je Jolie bila ljubavnica Ralpha Fiennesa i svog bivšeg supruga Johnnyja Leeja Millera u vrijeme kad je upoznala Brada Pitta.

Navodno je noći kratila i s Mickom Jaggerom na snimanju spota Anybody Seen My Baby, u vrijeme kada je on bio u braku s Jerry Hall.

net.hr