FOTO  Finalistice izbora za Miss Hrvatske 2016. stigle na pripreme u Medenu

miss, izbor za miss, Trogir

Krasotice iz cijele Hrvatske doputovale su udobnim vozilima Presečki grupe i odmah se bacile na posao - pripreme za veliko finale koje će se 17. lipnja održati u šibenskom Solarisu. Tijekom pet dana natjecateljice će marljivo raditi na koreografijama, brušenju svojih talenata, usavršavanju komunikacijskih vještina i fizičkoj kondiciji. Pod budnim okom mentora ljepotice će dati sve od sebe da se što bolje pripreme za osvajanje titule najljepše Hrvatice.

„Djevojke su prekrasne, pune entuzijazma i želje za učenjem pa će naši mentori imati pune ruke posla. Treneri MBS Centra svakodnevno vježbaju s njima, Davor Garić ih podučava komunikaciji i razbija strah od kamere, a plesna stručnjakinja Marina Mihelčić brine se za savladavanje koreografija. Uskoro će nam se pridružiti Tihana Harapin Zalepugin koja će s djevojkama raditi u kategoriji modelinga te Zoran Škugor koji će ocjenjivati talente naših ljepotica". - kaže direktorica izbora Maja Vračarić.

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. možete pratiti na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/ .

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.