FACEBOOK UVODI NEVJEROJATNU OPCIJU Dečki će je obožavati, cure mrziti

Facebook socijalna mreža, skriveno, provjera, Facebook, ovisnosost, faceboook, prijatelji, faceboook, opcija, novosti, Facebook, opcije, Facebook, novosti, korisnici, reklame, Facebook, facebook status, Facebook socijalna mreža
Naime, najpopularnija društvena mreža koja okuplja 650 milijuna ljubitelja sporta u rad je pustila Facebook Sports Stadium, platformu za razgovor i komentiranje sportskih događaja.

Do sada je glavna paltforma za izmjenu dojmova tijekom praćenja nekog sportskog događaja u pravilu bila Twitter, no Facebook se odlučio umiješati u cijelu priču.

Korisnicima Facebook Sports Stadiuma će za vrijeme utakmice koju prate biti dostupna četiri prozora. U prvom će moći pratiti tekstualni prijenos utakmice, kakve mogu vidjeti na internetskim portalima, dok će u drugom razmjenjivati komentare sa svojim prijateljima.

Treći prozor će nuditi poglede i razmišljanja stručnih komentatora, igrača i ostalih poznatih osoba iz svijeta sporta, dok će se u posljednjem prozoru naći statistički podaci utakmice koju gledate.

Facebook je na listu sportova koje će ubuduće pratiti na ovaj način uveo američki nogomet, a uskoro će se na toj listi naći i košarka, nogomet, tenis i ostali sportovi.

Net.hr