Facebook preljuba: Sarajka ostavila troje djece i muža?!

Facebook, oglas, muškarac žena, Facebook, prijevara, Facebook, društvene mreže, Facebook, roditelji, djeca, špijuniranje, Facebook, profili, prijatelj, Facebook, direktor, seks, virtualni seks, Facebook, neznanac, Facebook, twitter, Facebook, vjenčanje, serija, internet, Hrvatska, prisluškivanje, Facebook, preljuba, Facebook, biser, Facebook, alkohol, droga, ovisnost, društvene mreže, prekidi, Facebook, statusi, navike, objave, Facebook, ubojstvo, ovisnost, internet, laži, upoznavanje, on line upoznavanje, Facebook, izjava, Facebook, profili, skrivanje, Facebook, profil, zaljubljenost, vid, računalo, oči, Facebook, zasićenje, Facebook, prijatelji, mržnja, spoj, internet, Facebook, veza, Facebook, zdravlje, pošast, tipovi, internet, upoznavanje, on line upoznavanje, Facebook, korisnici, priča, status, muškarci, on line, vrste, Široki Brijeg, prevara, internet, društvene mreže, vrijeme, poslovanje, Facebook socijalna mreža, otkriće, varanje, varanje, Facebook, dečko, društvene mreže, bo
Supružnici Kršo u braku su 14 godina i imaju troje djece, a prema Emirovim riječima, s Lejlom nikada nije imao problema i skladno su živjeli.

- Tog dana odveo sam starije dijete kod zubara. S Lejlom sam se dogovorio da kasnije posjetimo njenu majku. Kada sam se vratio, na jedno 200 metara od kuće sreo sam svog najmlađeg sina kako plače. Kada sam ga upitao što je, rekao mi je da mu nema majke - kazao je Emir Kršo, autoprijevoznik iz Sarajeva.

Prema njegovim riječima, Lejla je rekla sinu da ide da prostre rublje te ga je samog ostavila u kući. Sve njezine stvari bile su u kući, osim garderobe koju je imala na sebi.

- Probao sam da je zovem na mobitel, ali je bila nedostupna. Sutradan sam prijavio nestanak policiji. Nakon nekoliko dana, iz policije su javili da je zvala svog brata i da je utvrđeno da je poziv bio iz Zenice - ispričao je Kršo.

On sumnja da je supruga ostavila njega i djecu i otišla s nekim drugim, jer je na Facebooku vidio da se dopisivala s nekim momkom iz Zenice.

- Javila se bratu, ali je odmah prekinula vezu čim ju je on pitao gdje je. U kontaktu sam s njenim roditeljima, kojima, također, nije jasno što se dogodilo s njihovom kćerkom. Otac joj ima šećernu bolest i sada se još više razbolio - rekao je Kršo.

Lejli, kako kaže, poručuje da, ako se ne vidi više u ovom braku, nema problema te da se mogu razvesti, ali da se treba javiti zbog djece, koja svakog dana pitaju za nju.

Izvor: Dnevni avaz