Evo zašto obnova kontakta s bivšom ili bivšim nije tako bezopasna kao što mislite

bivši, bivša, bivša ljubav, susret
Ovo je 8 razloga zašto je to tako, koje donosi Elite Daily.

1. Napustili ste ga ili ju s razlogom

Lista razloga za i protiv na kojoj su razlozi protiv nadmašili one za dokaz je da ste svog bivšeg ili bivšu ostavili zbog jednog ako ne i mnogo razloga.

2. Raširili ste krila

Ugovorili ste put na koji ste dugo vremena željeli otići te "širite krila" diljem svijeta. Ne istražujete samo nove zemlje i kulture već i tko ste u suštini. Uostalom svi smo mi krivi za gubitak naših identiteta u nekom trenutku, a naše nas duše uvijek dovedu natrag do nas samih.

3. Jedno od vas uvijek ostaje na istom mjestu u životu, ne dopustite da to budete vi

Kod većine parova jedan partner uglavnom ostane na istom mjestu, gradu ili poslu. On ili ona vrti se u krug, što često odbije drugu stranu. Zbog toga ste otišli. Vi ste bili taj ili ta koja je trebala odrasti i krenuti naprijed sa životom.

4. To će uzburkati vaše misli i osjećaje

Svaki put kad pomislite na bivšeg ili bivšu , kada čujete njezino ili njegovo ime i svaki put kada ta osoba nazove, to uzburka duboke osjećaje u vama.

5. Nikad ne idite unatrag

Nikad se ne vraćajte unatrag ni s čime u životu, a to se osobito odnosi na veze. Ljudi ulaze u naš život iz mnogo razloga. Ovdje su da bi nas naučili lekcije, a te lekcije će se ponavljati dok ih ne naučimo. Naučite svoje lekcije brzo i prijeđite na sljedeće.

6. To ne izgleda dobro vašem novom partneru ili partnerici

Vašem novom partneru ili partnerici to se neće svidjeti. Razmislite kako biste se vi osjećali da se vaš partner ili partnerica dopisuje sms-ovima s bivšom ili bivšim kasno navečer.

7. Izgledate jadno kada to opravdavate svima

Prijatelji će vam to stalno spominjati, a vi ćete izgledati jadno ako se stalno opravdavate. Kratko i jasno.

8 . Zbunjujete svemir

Ono što šaljete u svemir, vratit će vam se. Ako odašiljete zbunjujuće poruke, to će vam se vratiti natrag.

vecernji.hr