Evo što vaša omiljena boja govori o tome kakvi ste u seksu

ljubav
Crvena

Crvena simbolizira strast, što je razlog zašto ljudi koji vole ovu boju znaju uživati u seksu. Osobe kojima je crvena omiljena imaju agresivniji pristup suprotnom spolu. Spoje li dvije osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentirati i isprobavati nove stvari u krevetu.
Žuta

Sviđa li vam se žuta, to znači da kontrolirate svoj seksualni nagon u krevetu i prepuštate partneru glavnu ulogu. Nikada ga nećete odbiti, ali sami nećete ni preuzeti inicijativu Najvažnije vam je njegovo zadovoljstvo.
Zelena

Nježni ste i osjetljivi kada je riječ o seksu. Žena koja voli ovu boju će učiniti sve da joj odnos bude kao da je prvi put. Muškarac će imati razumijevanja i spremno će ispuniti želje svoje partnerice. I muškarci i žene koji vole zelenu boju su vjerni partnerima.
Plava

Za obožavatelje plave, seks je umjetnost, a njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanist. Pažljivo istražuje tijelo žene i sluša njezine potrebe. Žene uživaju u predigri koliko u činu seksa. Velikodušne su i nježane.
Ljubičasta

Ako ste ljubitelj ljubičaste, seks vam se može činiti kao gubitak vremena. Žene koje vole ovu boju više više brine hoće li će pokvariti frizuru, a muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obvezi.
Siva

Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koje odaberu sivo. Često im dugo treba da donesu odluku i jako im se teško vezati. Za njih seks nije uzbuđenje već način da se zadovolji potreba. Loše se slažu s osobama kojima omiljena bilo koja druga boja.
Ružičasta

Ljubitelji ružičaste su kokete i zavodnici. Žene koje vole ružičasto ponekad obećavaju više nego što namjeravaju pružiti. U seksualnom smislu su nezrele i vole se poigravati muškarcima. Muškarci koji vole ovu boju su skloni čestom mijenjanju partnerica i rado će se upustiti u aferu sa ženama koje su tek upoznali.
Narančasta

Osobe kojima je narančasta omiljena, vole ostvarivati svoje seksualne fantazije. Sklone su 'prljavim' šaputanjima i poticanju partnerove mašte. Predigra i nježnost su im važan dio seksualnog čina. U slučaju da nisu zadovoljni odnosima sa suprotnim spolom, teško će to priznati sebi samima. Nije im problem odglumiti orgazam.

Net.hr