Evo što vam je za činiti ako želite samo seks, a što ako želite vezu

veza
Psihologinja Radmila Grujičić otkrila je nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ga zainteresirate, bilo da želite samo seks bez obaveze ili vezu.
Seks

1. Važno je da jasno kažete ili pokažete što želite i otkrijete kakva su vaša očekivanja. Imate li potrebu opet se vidjeti s njim, ne budite tradicionalni i ne čekajte da se on prvi javi i pokaže inicijativu. U redu je da mu na pristojan način date do znanja kako biste ga opet željeli vidjeti.

2. Kako bi vas on i sljedeći put poželio trebalo bi mu prvi put s vama biti ugodno, a susret bi trebao biti opušten i ‘nabijen' pozitivnom atmosferom.

3. Kako biste doznali želi li on samo seks, povedite priču u tom smjeru, ali budite suptilni. Ukoliko i dalje niste sigurni, pročitajte kako da ‘provalite' da li je s vama samo zbog seksa.

- Ne zovite ga idući dan i ne očekujte razmjenu nježnih poruka.

- Kada ga želite vidjeti dovoljno je da mu pošaljete poruku ‘Hoćemo li se vidjeti?' Ukoliko je odgovor negativan, to je kraj komunikacije.
Veza

1. Ukoliko se radi o ljubavnoj vezi, trebali bi postojati signali da je žena dostupna i zainteresirana.

2. I muškarci su u takvim situacijama dosta opterećeni jer ne znaju što se očekuje od njih. Plaše se odbijanja. Zato ane glumite da ste nedostižni. Ako se držite na distanci, to ga može odbiti. Ipak, pazite da ne pretjerate kako vas ne bi doživio kao ‘laku' ženu.

3. Na kraju krajeva, nema velike razlike između muškaraca i žena, jer svi se volimo smijati i osjećati ugodno. Razmjena je jako bitna za odnos.

4. Vodite se rečenicom: "Kad se ja osjećam dobro, onda bi trebalo biti dobro i njemu".

eKlinika