Evo što su udane žene poručile onima koje to još nisu

kuma, vjenčanje, kriteriji , greške, mladenka, mladenka, buket, udaja, savjeti, mladenka, veo mladenka, buket, vjenčanje, buket, narodni običaj
stoga se pripremite na to, poručuje 34 - godišnja Agarwal.

Vjenčanje i ulazak u brak mnogima je najdivniji trenutak u životu o kojem sanjaju od djetinjstva. No, je li zaista sve tako bajkovito nakon sudbonosnog DA?

Veze je u posljednje vrijeme teško održati. Razlog vas vjerojatno neće iznenaditi
Evo što je sedam žena na portalu TOI poručilo djevojkama koje još uvijek nisu ušle u bračni život.

Uvijek će biti šaputanja
Nije riječ o slatkom šaputanju na uho već o onima koji se nerijetko odvijaju samo iza ženinih leđa. Šogori i šogorice, svekar i svekrva, baka.. Netko će uvijek imati nešto za prigovoriti ili osuditi, a to će raditi iza vaših leđa. I niste jedine, stoga se pripremite na to, poručuje 34 - godišnja Agarwal.

Obiteljska pravila
Neka obiteljska pravila, tradicije i ponašanja obitelji vašeg supruga mogu vam otvoriti vrata u neki sasvim drugi svijet u koji ćete s oduševljenjem zakoračiti, ali može vam i uništiti život. Upravo ovo drugo se dogodilo i 37- godišnjoj Ahani koja je, tvrdi, bila uz muževu ujnu u njenim najtežim trenucima, a kada je kriza prošla, okrenula joj je leđa.

Muž vam neće uvijek držati stranu
Pripremite se na to da, iako ste izgovorili i potpisali da ćete biti podrška jedno drugome u dobru i u zlu, to možda tako i neće biti. Vjerojatnoo će biti situacija kada će vaš odabranik podržati članove svoje obitelji, a na vašu štetu. "Ljutilo me uvijek kada je moj suprug šutke gledao u pod dok sam se ja borila s članovima njegove obitelji kada su nastali određeni problemi. To je isti čovjek koji mi se jadao o problemima unutar svoje obitelji dok smo samo bili u vezi", poručila je 29 - godišnja Bhawna.

Tražit ćete vrijeme za sebe
Možda će vam zvučati neuvjerljivo, ali tražit ćete vrijeme samo za sebe. Bit će trenutaka kada ćete htjeti leći sami u krevet,provesti tihu noć pred TV-om uz neku romantičnu komediju, a ne nogometnu utakmicu, poručuje 28- godišnja Snigdha Bhasin.

Vaše financije više nisu samo vaše
Spajanje u obiteljsku zajednicu nosi sa sobom i zajednički budžet, poručuje Jain (33). Neki članovi njegove obitelji žele znati koliko svi zarađuju pa se možete naći u situaciji da svima "morate" izložiti koliko donosite u kućni budžet.

Želite privatnost
Romantično je dijeliti sa svojim partnerom baš svaku sitnicu, ali vjerujte, željet ćete imati svoje male tajne i neke stvari držati u privatnosti.

Navike vas mogu izludjeti
On ne jede ribu, vi ne jedete grah. On ne voli jesti po restoranima, a vi vapite barem za vikend večerom u jednom od njih. To može biti problem u vezi ako ne nađete kompromis.

vecernji.hr