Evo što partneri u sretnim vezama imaju zajedničko

sex, knjiga, sex, preljub, sex, sex, lice, muškarac žena, sex, sex, tablete, impotencija, sex, spolnost, erekcija, orgazam, žena, varanje, zdravlje, sex, sex, želja, viagra, muškarci, orgazam, gluma, seks, trudnoća, stimulans, seks, orgazam, romantika, ljubav strast, muškarac žena, partneri, seksipil, seks, orgazam, partner, muškarac žena, seks, šala, predigra, seks ljubav, seks ljubav, srednjoškolci, studenti, imati više partnera, seksualni partneri, veza, muškarci, izgovori, pronalaženje partnera, uspješna veza, ljubavna veza, druženje s osobom, muškarci, ljubav, savjeti, poljubci, ljubav, znakovi, partneri, veza, ženskaroši, znakovi, muškarci, stvari, žene, muškarci
Neki partneri toliko su različiti da se katkada pitamo kako je moguće da i jedan dan provedu zajedno, ali tajna sretne i uspješne veze nije u karakternoj kompatibilnosti.

To se može lako zaključiti prema stajalištima stručnjakinje za veze Esther Perel koja radi sa stotinama parova diljem svijeta. Prenosi Večernji list.

Znatiželjni su

Ni nakon duljeg vremena u vezi ne treba se prema partneru postavljati kao da ga poznajete u dušu. Osobe koje su u vezi znatiželjne i ne postavljaju se kao da znaju što će druga strana izgovoriti i prije nego što otvori usta, sretnije su i uspješnije u vezi.

Sretni su zbog svojih partnera

Perel tvrdi da su sretni parovi oni koji se vesele uspjesima partnera. Dijeliti sreću zbog partnerova uspjeha koji nema veze s vama, zaista je dobar temelj za uspješnu i sretnu vezu.."Sretan sam zbog tebe...."

Zadržavaju privatnost

Zadržavanje individualnosti u vezi ključna je stvar. Osobe koje su u vezi, a imaju osjećaj slobode, u sretnim su vezama. Ako ne kočite partnera i doživljavate ga kao osobu koja ima svoju osobnost i svoj život, svoje prijatelje, hobije i slično, veza će zasigurno biti uspješna. Poštujte jedan drugoga i dopustite si slobodu da u vezi vi zaista budete vi.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.