Evo što muškarci ne podnose u krevetu

žena, muškarac, krevet, plač, muškarci, krevet, seks, hrkanje, muž, žena, žene, laži, krevet, buđenje, greške, ustajanje, žene, muškarci, stvari, loše stvari
1. Nemojte biti inertne tijekom seksa - monotono ležanje nije nimalo uzbuđujuće! Muškarci to jednostavno mrze! Pokažite mu svojim tijelom da ga želite u jednakoj mjeri kao i on vas!

2. Kada ste zadnji put vi njega ljubile? - gotovo svaka žena obožava kad ju muškarac ljubi po cijelom tijelu! Vjerovali ili ne - isto žele i muškarci. To ih jednostavno izluđuje! Ako želite zadovoljiti svog muškarca u krevetu - ljubite ga, izazivajte ga i igrajte se s njim.

3. Budite vrlo nježne prema njemu - iako se vjeruje kako su nježnost i muškarac dva različita pojma, istina je drugačija. I muškarci, poput žena, vole imati pored sebe nježno biće. Njegovo je tijelo osjetljivo jednako kao i vaše, drage dame.

4. Tko daje, taj i prima! - ako očekujete da vas muškarac uzbudi, ne zaboravite i vi njemu pružiti jednako kvalitetno iskustvo. Ne zaboravite mu postaviti pitanje: "kako ti se sviđa ovo što radim?". Dajte mu do znanja kako vam je stalo sviđa li mu se to ili ne. Muškarci obožavaju kad je sva pažnja usmjerena na njih.

5. Preuzmite kontrolu - staromodne dame vjeruju kako muškarac mora uvijek imati glavnu riječ tijekom seksa. Međutim, to uvjerenje je potpuno krivo! Žene također moraju preuzimati vodeću ulogu. Pokažite mu na besraman način da se želite seksati sad i odmah. Recite mu što mora učiniti jer ste sad vi ta koja diktira pravila igre! Muškarci ponekad vole biti podređeni.

6. Ne zbunjujte partnera - neke žene ne pokazuju emocije tijekom seksa - to znači da muškarci ne razumiju dopada li se vama nešto ili ne. Nemojte se sramiti - ako vam se vrišti od uzbuđenja - vrištite! Na taj ćete način najbolje obavijestiti frajera o svojim emocijama.

7. Ne pokazujute inicijativu za vođenjem ljubavi? - staromodne i vrlo sramežljive žene rijetko prve iniciraju vodoravni tango. Ako čeznete za ludim seksom s partnerom - dajte mu do znanja da uživate u intimnosti.

8. Nakon seksa se odmah vraćate ulozi majke i domaćice? - ako odmah nakon seksa imate potrebu čistiti i sebe i plahte, znajte kako ovakvo ponašanje odbija muškarce. Legnite i opustiti se, uživajte s partnerom kao što ste to činili minutu prije za vrijeme seksa. Muškarci u svom krevetu ne vole čistunke, koje uništavaju lijepi post-seksualni ugođaj.

9. Vaš se seksualan život pretvara u pravu dosadu? - vrijeme je da krenete u akciju! Prestanite se sramiti i iznenadite svog frajera seksi opravicom. Muškarci obožavaju ovu vrstu izazivanja.

10. I zadnje pravilo za žene glasi: nema brbljanja tijekom seksa - svi znaju da žene vole puno pričati, međutim, ovu aktivnost nemojte prakticirati u krevetu. Muškarcima nisu drage žene koje puno pričaju za vrijeme seksa. Osim ako nije riječ o prostim izrazima. To će ga dodatno napaliti.

Izvor: broj1.hr