Evo što će gotovo svaka žena napraviti prije seksa s novim partnerom

Evo što će gotovo svaka žena napraviti prije seksa s novim partnerom

Ulazak u novu vezu i novi početak, za žene predstavlja posebne izazove.

Iako svaka veza nosi nešto svoje i svaka je drugačija, postoje neke stvari koje se ne mijenjaju. Poput onih sitnih rituala koje će gotovo svaka žena napraviti prije odnosa sa svojim novim partnerom. Barem za prvi put.

Depiliranje

Nezaobilazan je proces svake žene provjeriti svaki dio svog tijela u potrazi za neželjenim dlačicama. Ako vjeruje da će se upustiti u spolni odnos, depilacija je ono što će svakako biti na listi prioriteta. Iako, znamo da muškarci zasigurno neće primijeteti pokoju dlačicu na ženinom tijelu, a ako i primijeti, neće biti nešto što će ga odbiti.

Mirisanje pazuha

Prije zajedničkog susreta, žena će se otuširati i nanijeti oblake parfema. No ipak, nježniji spol doveo je do savršenstva provjeru "stanja" pod pazusima.

Prehrana

Žena će voditi posebnu brigu o svojoj prehrani tijekom dana prije susreta s novim partnerom. Svakako neće birati namirnice koje napuhuju ili ostavljaju neugodne mirise u usnoj šupljini. Vjerojatno će oprati svoje zube više puta nego što to inače radi.

Romantika

Žene su nerijetko romantičnije od muškaraca, ili barem se tako žele prikazati. Stoga će vjerojatno pripremiti svoje gnijezdo kao ugodan prostor za skori susret. Neka romantična, pomno birana glazba, svakako će biti nešto što muškarac može očekivati ako dolazi u njen dom.

Vlažne maramice

Ako žena dolazi u muškarčev dom, vjerojatno će sa sobom ponijeti vlažne maramice kako bi osvježila intimne dijelove tijela brzim bijegom u kupaonu.

Kontracepcija

U većini slučajeva, u ženinim će se glavama vrtjeti pitanje kontracepcije te će vjerojatno razmišljati o kontracepcijskim pilulama ako sumnja da će muškarac odbiti koristiti kondom. Iako ovo nije dobra ideja ako žele spriječiti prijenos spolnih bolesti, razmišljat će o tome kako je "barem sigurna" da neće doći do neželjene trudnoće.

Donje rublje

Ako nema u svom ormaru neki posebno izazovan i seksi komad odnjeg rublja, žena će svakako razmišljati o tome da krene u šoping. Pazit će i na to da kombinira grudnjak i gaćice u istoj boji.

vecernji.ba