Evo kako ćete biti privlačniji suprotnom spolu

Vjerojatno ste dosad pročitali mnoge savjete o tome kako da postanete privlačni suprotnom spolu. No ako želite doznati savjete koji su utemeljeni na znanstveno dokazanim činjenicama, onda pažljivo pročitajte ovaj tekst. Doznat ćete sve što trebate o zavođenju.

Odvedite simpatiju na vlak smrti
Umjesto na romantičnu večeru uz svijeće, simpatiju odvedite na vožnju vlakom smrti. Naime, jedno je istraživanje pokazalo da nakon vožnje vlakom smrti ljudi osobu uz sebe smatraju privlačnijom, čak i ako im se prije vožnje nije svidjela. Nije točno poznato zašto je to tako, ali stručnjaci vjeruju da ima veze s povećanim razinama adrenalina u tijelu.

Jedite voće i povrće
Žene postaju puno privlačnije ako jedu voće i povrće, otkriva istraživanje. Zašto? Sastojci tih zdravih namirnica blagotvorno djeluju na žensku kožu koja postaje čista i blistava. Takva pak koža dokazano više privlači muškarce. To je potvrdilo čak nekoliko istraživanja.

Održavajte zube bijelima
Bijeli i zdravi zubi čine ljude privlačnijima, pokazuje jedno britansko istraživanje. Takvi rezultati zapravo su vrlo očekivani, a istraživanje je pokazalo da su ljudima zubi ono što je paunovima šareno perje. I jedno i drugo služi privlačenju partnera.

Na usnama samo - crveni ruž
Umjesto ružičastog, narančastog ili bež ruža, birajte samo crveni. Naime, jedno je američko istraživanje pokazalo da su najprivlačniji dio ženina tijela usne i to one koje su obojane u crveno. Znanstvenici su dokazali da muškarci gledaju u crvene usne sedam sekundi dulje nego u usne na kojima je neka druga boja ruža.

Glumite glupu ženu (ali samo ako želite kratku avanturu)
Ako žena traži seks za jednu noć, najbolje je da se pravi glupava, otkriva nedavno provedeno američko istraživanje. Uočeno je da su muškarcima za takvu vrstu odnosa najprivlačnije žene koje ne djeluju pretjerano bistro i zrelo. Ali ako žele ozbiljnu vezu, muškarcima takve žene neće biti privlačne. Tada će birati pametne i stabilne žene.

Nasmiješite se
Nekoliko je istraživanja dokazalo da su muškarcima žene s osmijehom na licu puno privlačnije od onih ozbiljnih. Dakle, osmijeh na lice i svijet je vaš!

Glumite nedodirljivu
Istraživanje nizozemskih znanstvenika prije dvije godine pokazalo je da su muškarcima uistinu privlačnije žene za koje smatraju da su nedodirljive i da će se morati više potruditi oko njih. Zanimljivo je da jednaka stvar vrijedi i za muškarce, odnosno ako žena nije sigurna sviđa li se muškarcu, počinje češće razmišljati o njemu. Ljudska psiha zaista je zanimljiva i neobična...

izvor: tportal.hr