FOTO  Ella Dvornik u bikiniju protresla društvene mreže

ella dvornik
...na najsunčanijem hrvatskom otoku zatražila je i od svojih obožavatelja na društvenim mrežama. Par se odmara u pravom smislu te riječi, a kako provode vrijeme, pokazuju fotografijama koje dijele na Instagramu i Facebooku.

Među brojnim fotografijama koje je podijelila Ella je svima pokazala i vitku figuru u dvodijelnom badiću i platformama.

Njen izgled mnogi su pohvalili. "Sjajna linija, svaka ti čast", "Presavršena si", "Otkrij nam svoju tajnu", samo su neki od komentara kojima su je zasuli. No kako to uvijek biva, našlo se i onih koji smatraju da ima premršave noge. Ali tada se javila djevojka koja je prati i koja je zaključila da joj je dosta takvih dušebrižnika.

- I ooopet neke gospe BEZ svoje slike, zaključanog profila, na fotki djevojke koja nije pala pod utjecaj silikonskog miljea, pišu kako ima premršave 'nogice'??! Jesu to neke pileće nogice za juhu ili što? Wtf?! Dosta mi je svih vas dušebrižnika koji nemate pametnija posla u svojoj nemogućnosti ili nemoći da se pozabavite svojim tijelom (jer takve plitke i površne komentare daju samo nadrndane žene nezadovoljne sobom, obično sa +5/10/20 kg viška) kudite sasvim normalno i zgodno tijelo djevojke kojoj ne nedostaje ama baš ništa i ona to zna. Kad tvoja trava bude najzelenija na svijetu mooožda možeš pljucnuti na tuđu, do tad žene drage okanite se sitničavih komentara - napisala je korisnica interneta kojoj je dosta komentara punih mržnje.