Drugi brak je nova šansa za ispravljanje grešaka iz prošlosti

brak, muškarac žena, uspjeh, brak, nezaposleni muškarac, karijera, ljubav, psi, razvod, brak, brak, spas, savjeti, obitelj, veza, brak, prijatelji, prijateljice, brak, razvodi, jabuka, brak, sreća, razlozi, drugi brak, sa bivšim partnerom, partneri, seks ljubav, brak, udaja, žene, veza, zlostavljanje, brak, godišnjica, razvod, razvod braka, muž, žena, ljubav, brak, kazna
Također, osobe koje se upuste u drugi brak uglavnom već znadu što žele u svom životu.
Djeca iz prvog braka mogu predstavljati problem jer im je potrebno pružati pažnju i vrijeme, tako da se vrijeme za novog partnera mora pažljivo planirati. Ako želite drugi brak, sa bivšim partnerom morate dogovoriti slobodne vikende, tako da djeca provode jedan vikend s vama, a drugi s bivšim partnerom.

Kada je riječ o svađama, kojih će biti, iskustvo s njima se stiče vremenom i dovoljno će ga biti prije drugog braka, tako da ćete znati kako riješiti probleme na pravi način. Naučit ćete kako treba govoriti, odnositi se prema partneru s poštovanjem i uvažavati njegovo mišljenje.

Drugi brak je prilika da ispravite prethodno načinjene greške i više ih ne ponovite. On će vam omogućiti da se više povežete s partnerom i da uživate s nekim do koga vam je zaista stalo i tko vas voli.

urbancult.hr