DRAMA U ĐOKOVIĆEVOJ OBITELJI: Jeleninog djeda pronašli zavezanog u polju: ‘Otmičari tražili 2 milijuna €’

Novak Đoković, obitelj, otmica
Naime, Jelenin djed Milosav Radisavljević pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu u vrijeme dok su od obitelji tražili novac za njegovu slobodu.

Radisavljevića je pronašao direktor Komunalnog Vladimir Stajić koji ga je čuo kako doziva upomoć. Kako piše Blic, bio je vezan lisicama za stup pd struje u kukuruzištu nedaleko od svoje kuće.

Policiji je ispričao da su mu dvojica maskiranih muškaraca tijekom noći upala u kuću i tražila novac. Kad im novac nije želio dati, vezali su ga i ostavili u kukuruzištu. Radisavljević također tvrdi da mu je ukradeno 26 tisuća dinara te mobilni telefon.

No, predsjednik Općine Ljig Dragan Lazarević tvrdi da su djeda Jelene Đoković pokušali oteti. "Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu kćer Veru Mitić, Novakovu punicu, koja se trenutačno nalazi u Monte Carlu, i koja nam je rekla da njezinu bratu stižu poruke u kojima se tražži dva milijuna eura za otkup”, ispričao je za Alo Lazarevic dodajući kako se slučaj rasvjetljava.

Obitelj Milosava Radisavljevića, kao i Novak i Jelena Đoković u potpunom su šoku zbog svega što se dogodilo, priopćeno je iz Đokovićeva tima.

Jelenin djed Milosav, zbog svih okolnosti nije u stanju davati izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.

net.hr