Došlo je vrijeme za nove trendove u seksu

...donosimo vam neke nove trendove kad su u pitanju veze i seks u 2013. godini.

Bliži se kraj online datingu

Prema posljednjim statistikama, deset najpopularnijih stranica za online datingu u posljednjih godinu dana bilježi pad. A to nije sve, prema istraživanju AskMen.com pokazalo se da samo devet posto muškaraca preferira upoznati žensku osobu online. 'Ljudi shvaćaju važnost kemije i ekstremno ih frustrira gluma i lažni profili', tvrdi stručnjakinja za veze Rachel DeAlto. Osim toga, jedno je istraživanje pokazalo da nije ništa lakše upoznati nekoga online nego u baru.

Vježbajte i svršavajte

Najnoviji trend u vježbanju trebao bi vam dati svu motivaciju koja vam je potrebna da biste konačno krenuli u teretanu. Nedavno istraživanje Kinsey instituta pokazalo je da je sve više žena iskusilo orgazam kojeg je uzrokovalo vježbanje i to je potvrdilo da je coregasm više od običnog trača. 'Kad sam pisala o coregasmu u svojoj knjizi opisala sam tipove vježbi nakon kojih su žene iskusile orgazam', kaže Debby Herbenick autorica knjige Sex Made Easy. Nakon proučavanja njene knjige ovaj je trend postao još popularniji.

Pomama za igračkama za seks i vezivanjem

Ovo je godina u kojoj će još više parova eksperimentirati s povezima, lisicama i ostalim igračkama za odrasle. Zahvala za ovaj trend ide E.L. James, autorici 'zločeste' trilogije. Oni koji su čitali prvi dio, knjigu 50 nijansi sive, već su se zasigurno dovoljno odvažili da u svoj seksualni život unesu malo bondage osvježenja.

Savjet od neznanca

Sigurni i neki vaši najbliži prijatelji zakolutaju očima kad ih po tko zna koji put upitate za neki savjet vezan za muško-ženske odnose. Upravo vam je poslao poruku i niste sigurni što zapravo znače njegove riječi? Ako vam se takve situacije često događaju možete za savjet pitati neznanca. Zahvaljujući stranici HeTexted.com, njegovu poruku možete tamo objaviti i zatim od stranaca dobiti odgovor je li zaljubljen u vas ili nije. Svašta. I to nije sve, takvih stranica ima više. A oni koji imaju iskustva tvrde da je skoro pa isto kao i s vašim stvarnim prijateljima i savjetima.

Druga šansa

To su učinili Selena Gomez i Justin Bieber, Robert Pattinson i Kristen Stewart te Miley Cyrus i Liam Hemsworth. Svojoj su ljubavi dali drugu šansu. I nisu samo slavne osobe opsjednute s tim da vezi daju drugu šansu. Prema nedavno objavljenom istraživanju, 50 posto žena dalo je svojim bivšim partnerima drugu šansu. Čini se da su on-off veze sve popularnije.

Ponosne single djevojke

Čini se da će u 2013. godini mnoge djevojke biti više fokusirane na svoju karijeru nego na odlazak pred oltar. 'Žene su sve moćnije i kad su financijski osigurane manji je pritisak na njih da život dijele s jednim muškarcem', tvrdi Wendy Wals autorica knjige The 30-Day Love Detox. Prema nekim najnovijim istraživanjima 38 posto žena nisu bile u braku u usporedbi s njih 33 posto iz 1995. godine.

Cougarsica je sve više i više

Nema veze što Demi i Ashton više nisu zajedno, trend veza mlađih muškaraca i starijih žena je i dalje u porastu i takav je odnos sve manji tabu. 'Što se tiče tog trenda on će samo rasti jer se žene danas puno bolje brinu o sebi nego muškarci', kaže Patti Stanger, autorica knjige Become Your Own Matchmaker. 'Muškarcima je sve lakše prići starijim ženama jer one izgledaju kao i žene njihove dobi', nadodala je.

Žene preljubnice

Iako su još uvijek muškarci ti koji će prije počiniti preljub u vezi, istraživanja su pokazala da e povećava broj žena preljubnica. Razlog je vrlo jednostavan, vremena su drugačije, prije su žene uglavnom vodile brigu o djeci i kućanstvu, danas ih sve više ima posao, a što su više žene izloženije interakciji s drugim muškarcima to postoji veća šansa da počine preljub.

Net.hr