Dosad potpuno nepoznati razlozi raskola slavnog para: Milanova opsjednutost feng-shuijem!

severina i milan

... poslovnog čovjeka Milana Popovića i hrvatske pjevačice Severine Vučković! Tvrdi se da bi u pozadini svega mogla biti Milanova opsjednutost feng-shuiem, kineskim učenjem o uređenju prostora za život i čitavog života… 

Po dobro upućenim izvorima on je potpuno "poludio" za tim i čak je tražio od Severine da principe feng-shuija primjenjuju u spavaćoj sobi.

Plaća "savjetnicu" 50.000 eura mjesečno!?

Tako srbijanski list Kurir piše da je široko poznato da je Severinin bivši zaručnik Milan Popović opsjednut feng shuijem, no šokantan je podatak kako kralj bakra ženu koja ga savjetuje u tome plaća nevjerovatnih 50.000 eura mjesečno!

- Milan prakticira feng shui u svakoj sferi života i to je ono zbog čega je popularna pjevačica često ludjela. Seve je i sama pokušavala prihvatiti ovu drevnu kinesku vještinu, ali u granicama normale.

Razumljivo je da neko napravi raspored na osnovi ovih načela, ali je sasvim 'pomaknuto' što na toj osnovi pravi listu obroka, pa čak i bira boju ili uzorak odijela, otkrio je Kuriru izvor blizak kralju bakra i dodao još jednu zanimljivost.

Vjeruje u "proračune"

"Na temelju nekih proračuna Milanu je rečeno kako je njegova ovozemaljska misija da ima što više djece. Mnogi su uvjereni da je to razlog zašto nije oženio Severinu", rekao je isti izvor.

Podsjetimo, prema Wikipediji, Feng shui je drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo, na način da privučemo pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život kako bi osigurali sreću cijeloj obitelji i svojim potomcima.

O kakvim bizarnostima je riječ, možemo pročitati u jednom tekstu o primjeni feng shuija za bolji seksualni život:

- Potrudite se da u spavaćoj sobi bude potpuna tišina kako bi se pozitivni chi mogao slobodno kretati kroz prostor i dovesti vam energiju. Maknite sve što vas podsjeća na prijašnje neuspješne veze, pa čak možete ići do te mjere da nabavite novi krevet i svilenu, senzualnu posteljinu što će sigurno potisnuti bivše partnere. Otvorite prozore i razgrnite zavjese svaki dan kako bi sunčeve zrake napunilo vaš krevet s feng shui chi pozitivnom energijom. Odstranite sve u vašoj spavaćoj sobi što bi mogla koristiti jedna osoba i stavite stvari za dvoje. Dakle, objesite dvije slike na zid ili koristite dvije svijeće za seksualnu chakru.... Koristite crvenu boju što je više moguće. Ona je simbol ljubavi i strasti i najbolji aktivator seksualne energije. Postavite nešto crveno na noćni ormarić ili ispod kreveta kako biste povećali svoj i partnerov seksualni apetit.

Itd. itd.

Kada se sve ovo ima u vidu, možda se i mogu bolje razumjeti problemi u vezi donedavno najslavnijeg regionalnog para.