Dokazano je kako uspješne žene vole 'loše' dečke jer tako mogu dati sve od sebe i u vezi

orgazam, iPhon, preljub, ljubavnik, prevara, Smisao za humor, zavodljivost, osmijeh, Seksi pogled, seksualna želja, seks ljubav, muškarac žena, žene, seks u dvoje, pričanje, razgovor, žene, seks u dvoje, godine, iskustvo, ljubavnice, ljubavnik, savršeni ljubavnik, znakovi, žene, muškarci, vještine, ovisnica, zavodnica, ljubomorna, Posesivna ljubav, brak, seks navike, greške, veza, ljubav, žene, muškarci, žene, seks prakticiranje, detalji, ljubav, tajna, žene, muškarci, žene, muškarci, žene, izgled, žene, muškarci
Inteligente i uspješne žene često za svoje partnere biraju muškarce koji su po mnogočemu drugačiji od njih. Postoji istraživanje koje zna glavna tri razloga zašto je to tako. Istraživanje kaže kako ovakav tip žena ima veće predispozicije da postanu ovisne o lošim i toksičnim muškarcima. Naučile su se potruditi za sve u životu, a jednake su i u vezi. One žele promijeniti muškarce i misle kako će im se trud u vezi na kraju i isplatiti. Ne vole jednostavne veze jer im je to predosadno, piše Business Insider.
 
 S druge strane, takvi narcisoidni muškarci traže upravo snažne žene koje im imaju puno toga za ponuditi. Oni žele ženu koja će se brinuti za njih, ali i nekoga kome će moći pokazati da su oni pametniji. Još jedan razlog odličnog funkcioniranja ovakvog para je što im je seksualan život bogat. Između njih postoji posebna kemija koja nadoknađuje sve druge nedostatke.

vecernji.ba