Dok su trajali prijamni ispiti, ugledni profesor u praznoj učionici spolno općio s top modelom

seks prakticiranje, škola, skandal
...uhvaćen je u jednoj praznoj učionici u 'kompromitirajućoj pozi' sa svojom ljubavnicom, manekenkom Rozinom Khanim.

Kako piše Daily Telegraph, u spolnom ga je činu zatekao glavni školski domar Kevin Bird, ujedno i član upravnog odbora škole u kojoj se jedna školska godina plaća 4.290 funta ili u protuvrijednosti oko 44.000 kuna. Sasvim je slučajno još 24. siječnja banuo u jednu učionicu koja je trebala biti prazna kada je uočio strastveni par u velikoj akciji.

Incident se dogodio na dan kada su u školi u tijeku bili prijamni ispiti. Iako je bila subota i nije bilo nastave, škola je bila prepuna djece i njihovih roditelja, a na rasporedu je bilo i nekoliko izvannastavnih aktivnosti, uključujući i nastup plesne skupine.

Gospodin Turnbull, inače, nije zaposlenik ove elitne škole, ali je devet godina unajmljivao jednu učionicu u kojoj je održavao instrukcije i pripreme za fakultetske prijamne ispite. O svemu je obaviješteno britansko ministarstvo prosvjete te tamošnja prosvjetna inspekcija.

Glasnogovornica škole za Telegraph je izjavila kako je pomoćnik ravnatelja Stuart Shelton ubrzo nakon opscene epizode Turnbullu, inače oženjenom i situiranom gospodinu, naredio da napusti školu i da se u nju više 'nikada ne vrati'.

'Glavni domar je zbog prirode svoga posla morao obići dijelove škole koji toga dana nisu bili u uporabi. Tijekom obilaska zatekao je gospodina Turnbulla na lokaciji na kojoj ni on, ni bilo tko drugi, u to vrijeme nije smio biti. Čim je domar razotkrio ponašanje gospodina Turnbulla, promptno je o svemu obavijestio pomoćnika ravnatelja. Gospodin Turnbull je pozvan na razgovor tijekom kojega je priznao nedolično ponašanje, nakon čega mu je pomoćnik ravnatelja naredio da napusti školske prostorije istog trenutka te da se ne vraća', navodi glasnogovornica.

'Što se škole tiče, dok je ovakvo ponašanje u potpunosti neprihvatljivo u bilo kakvim okolnostima, nakon konzultacija sa socijalnim službama rečeno nam je da gospodin Turnball nije radio ništa protuzakonito. U incidentu nije sudjelovao nijedan učenik', dodala je glasnogovornica.

Kazala je i kako je uobičajeno da škola u najam daje svoje prostorije u vrijeme kada one nisu u uporabi za potrebe nastavnog procesa.

Ni Turnball ni njegova ljubavnica, koja na svom LinkedIn profilu tvrdi da je model i umjetnica, nisu bili dostupni za izjave britanskim medijima.

Autor: PortalOko.hr