Dogovorila seks preko neta, u krevetu je dočekao niko drugi nego svekar!

seks, internet, virtualno, nevjera, računalo, Facebook, seks, veza, partner, email, flert, ljubavnica, internet, veze, ljubav, seks, internet, nedostatak seksa, Amerikanke, brak bez seksa, brak, žene, muškarci, stvari
...na internetu, međutim ono što je uslijedilo nije mogla zamisliti niti u najgoroj mori, prenosi 24sata.hr.

Muškarac željan seksa koji ju je dočekao na sastanku, dogovorenom pod nadimcima i uz lažne fotografije, bio je glavom i bradom njezin svakar Wang Pai (57)!

No, kamo sreće po sve da je tu stalo. Wangov sin, Da Jun, pronašao je inkriminirajuće tekstualne poruke, te je pošao za suprugom u hotel kako bi napravio skandal.

Kada je ugledao ionako šokirani par, ženi je izbio tri zuba, a ocu zadao ozljede glave zbog kojih je završio u bolnici, piše China Smack.

- Teško je reći tko je bio u većem šoku kada sam otvorio hotelska vrata, snaha ili ja. Odmah se okrenula i potrčala, ali je naletjela na moga sina - izjavio je Wang Pai, koji bijesnome 'djetetu', inače vozaču kamiona, nije stigao objasniti da njegovu majku nije namjerno planirao prevariti s njegovom ženom.

Naime, svekar se na internetu predstavio kao udovac i direktor tvrtke uz fotografiju prijatelja iz vojske, dok je ona napisala da njezin suprug služi petogodišnju zatvorsku kaznu i priložila sliku prijateljice.