Dobrodošli u Sarajevo: Potukle se supruga i ljubavnica zatvorenika

tuča, maloljetnice, maloljetnice, tučnjava, nasilje, Metković, Mostar, tučnjava, masovna tučnjava, Mostar, tučnjava, bulevar, dečko, tuča, spavanje, maloljetnici, delikventi, Mostar, tučnjava, žene, Tuzla, tučnjava, žene, Sarajevo, napad, maloljetna djevojčica, Brčko, delikventi, maloljetnici, maloljetnice
Naime, navodno je jedan od zatvorenika juče trebao biti pušten iz KPZ-a na slobodu. No, ispred zatvora su se susrele njegova supruga i ljubavnica.

" Žena je prišla ljubavnici i opalila joj šamar. Potom su se počele čupati za kose i udarati rukama. Izgovarale su pogrdne riječi jedna drugoj. Žena je govorila ljubavnici: "K. .., ja s njim imam djecu!" Praviš mi siročad od djece", ispričao je za Aavaz.ba jedan od očevidaca.

Potom je, prema riječima sugovornika, pritrčao jedan mladić i od žene počeo štititi ljubavnicu.

" U međuvremenu su i iz zatvora izletjeli i zatvorski čuvari i počeli ih razdvajati. Netko je pozvao i policiju", kaže sugovornik Avaza.

No, i kada je došla policija, njih dvije, iako razdvojene, počele su jedna drugoj dobacivati, pa su im policajci zaprijetili da će ih obje uhapsiti ako nastave.

" Točno je da su naši pripadnici intervenirali, a prekršajne prijave zbog drskog ponašanja i međusobne tuče podnesene su protiv KE (36) i HA (34)", rečeno je u MUP-u KS.

Nakon intervencije policije, obje žene, kao i drugarica od ljubavnice, ostale su i dalje čekati ispred zatvora da izađe njihov voljeni muškarac.

No, je li jučer pušten na slobodu is kojom od njih je otišao na kraju, sagovornik nije znao reći.