Dobre vijesti: Oliver je sve bolje, uživa u svojoj Veloj Luci!

Oliver Dragojević, Oliver Dragojević, Oliver Dragojević, Oliver Dragojević
Podsjetimo, legendarnom pjevaču je u kolovozu prošle godine dijagnosticiran karcinom pluća, a od tada se bori s opakom bolešću.

- Oliver je dobro. Sve bolje i bolje. Još traje imunoterapija... Sad je u Veloj Luci, malo se makao iz Splita, jer je grad krcat. Počela je sezona, turisti, u Luci ima mir. Dolje je ipak malo manja gužva - kazao je Oliverov menadžer Neno Drobnjak za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Oliver se posljednji put oglasio u ožujku, tijekom izravnog prijenosa nagrade Porin iz Splita.

- Pozdravljam sve ljude dobre koji su bili oko mene i koji su me podržali u ovoj krizi. Čini mi se da još uvijek ima vremena za pjevati i svirati i ako se stvari poprave bit će to dobro. Iza mene je stala moja familija i svi ljudi koji su se trudili da mi bude što lakše, a pogotovo svi na onkologiji u Splitu - rekao je tada Oliver.

Dok se oporavlja u svojoj omiljenoj Veloj Luci, Oliveru i dalje stižu poruke podrške na njegovom služebnom Facebook profilu.

- Nevjerojatno koliko je taj čovjek imao vremena za ama baš svakoga, a najjače od svega mi je što kad se on negdje pojavi, svi oko njega su nasmijani i pokazuju svoju najbolju stranu. Jednostavno izvlači najbolje iz svih koji ga okružuju. Želim mu što skoriji oporavak i da još dugo gušta u pjesmi, moru i opuštanju u krugu najdražih -napisao je njegov sugrađanin Neven.