Dnevnik male nezasitne: Uredska posla

ljubav, seks, podaci, seks, bivši, obaveza, znakovi, zavođenje, muškarci, varanje, žene, seks, žene, problemi, muškarci, žene, prilazak, žene, seks, seks, ozljede, seks, nogomet, seks, mjesta, seks, Svjetsko prvenstvo, pobjednik, seks, vrste, žene, prevara, otkriće, muškarci, žene, seks, seks prakticiranje, posao, Hrvati, seks prakticiranje, priča, seks navike, znakovi, žene, žena, muškarci, želje, žene, preljub, muškarci, preljuba, svatovi, preljub, ljubav, spriječavanje, varanje, prepoznavanje, stranac, dnevnik, djevojka, nezasitna mala, preljub, preljubnica, ljubavnik, suprug, žena, varanje, trener, stvari, prevara, flert, rogonja, preljub, preljubnik, preljubnica, preljub, preljubnica, oglas, preljub, preljubnik, varanje, veze muškarci varanje, znakovi, preljub, preljubnica, preljubnik, varanje, afera, ljubavna afera, detektiv, varanje, supruga, poligraf, ispitivanje, varanje, seks prakticiranje, zdravlje, muškarci, hotel, prevara, muž, usluga, žene, ljubav, muškarci, žena, znak
Taman kad sam neki dan u poslu bila preko glave, odlučila sam sjesti i predahnuti kako bi pojela bananu. Šefica je otišla na službeni sastanak pa je moja pauza trajala malo dulje. Netko je pozvonio i kada sam otvorila, imala sam što i vidjeti. Na vratima je stajao moj dragi koji mi je donio fini, masni burek kako bi utažila glad od napornog posla. No, ono što nije znao je da bih radije utažila glad njegovom slasnom tekućinom, direktno iz njegove velike pipe. Pozvala sam ga da uđe u moj ured i nagnula se na stol, glumeći da nešto tražim. Srećom, nosila sam usku suknju do koljena, visoke crne štikle i dekoltiranu košulju pa sam znala da će ga to dodatno izluditi. Vrtila sam mu guzom pred očima i čekala da on odradi ostalo.

Za nekoliko sekundi osjetila sam njegove velike šake kako mi miluju guzu. Krenuo mi je skidati najlonke, ljubeći me po vratu i leđima. Podigao mi je suknju i opet sam osjetila njegove prste na svojim svilenim gaćicama. Spustio se dolje, pomaknuo gaćice udesno i ljubio mi mačkicu. Prstima je raširio usne i nježno grickao klitoris. Noge su mi počele drhtati i shvatila sam da gubim kontrolu. Najviše volim kada ju liže od iza. Htjela sam se izmaknuti, no nije mi dopustio. Bio je odlučan u namjeri da me zadovolji. Uskoro sam začula i zveketanje njegovog kožnog remena i čula kako spušta hlače. Nježno je ušao u mene, sasvim sporo gurao ga je unutra i van, unutra i van. Igrali smo se jezicima i njegov se kažiprst našao u mojim ustima. Počela sam ga cuclati kako bi bio dovoljno vlažan da mi može masirati klitoris koji je skoro eksplodirao.

Stvarno je bilo teško suzdržavati se, jer on je jedan od onih frajera koji točno zna što radi. Glavićem je ponovo masirao moju G točku, kao i tisuću puta prije, samo što me ovaj puta bilo strah da se šefica ne vrati sa sastanka i uhvati nas. Ta misao me napalila još jače, pa sam mu odlučno rekla da želim da ga zakuca u mene što dublje u mene i nabija ga što jače može. Pokreti njegovog ogromnog kurca bili su jači i brži, kao i pokreti njegovih prstiju na mojoj vrućoj, mokroj mačkici. Pred očima sam vidjela crnilo i samu sebe začula kako vrištim od užitka. Svršavala sam dugo i jako, kao nikad prije. Povukla sam ga za majicu, odgurnula ga od sebe i prstom mu pokazala neka legne na pod. Stopalima sam raširila njegove mišićave noge i štiklama počela gaziti njegova jaja.

Uživao je u boli. Toliko da je počeo stenjati. Tada sam mačkicom sjela na njegove usne i malo se provozala na njegovom jeziku. Kada mi je dosadilo, spustila sam se niže i otkopčala košulju kako bi imao bolji pogled na moje bujne sise. Kitom sam ih nježno mazila a onda sam pljunula na njega i počela ga drkati. Lijevom rukom sam ga uhvatila i desnom opalila nekoliko šamara po njegovom nabreklom glaviću. Na licu sam mu vidjela da se više ne može suzdržavati pa sam mu ga usnama obuhvatila, gurnula ga do kraja grla i nabila ga par put dok nisam osjetila kako mi se usta pune ogromnom količinom njegove slasne sperme. Ustala sam se i slučajno pogledala kroz prozor.

Na moje neugodno iznenađenje, vidjela sam šeficu kako dolazi i u panici se počela oblačiti. On je također oblačio sve na sebe, kao da je smak svijeta. Nekako smo se uspjeli obući, no moja šminka na ustima bila je potpuno razmazana. Dala sam mu pusu, poslala ga van iz ureda i otrčala na wc. Šefica je upala u ured i pitala me tko je bio zgodan frajer s odličnom guzom. Ja sam rekla da je to potencijalni klijent i da smo dogovarali neke poslove. Nekoliko minuta kasnije stigla mi je poruka. "Samo da znaš, češće ću dolaziti ugovarati nove poslove s tobom." Osmjehnula sam se i krenula jesti burek čiji se okus mješao s okusom sperme-zato je bio još i bolji. Izgleda da se isplati nježnijoj polovici donijeti nešto za prigristi.

macho.hr