Djevojčica skočila sa mosta zbog ljubavi!

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij

Odmah sam otišao da je izvučem iz rijeke. Izgledalo mi je kao da je pad nije ozlijedio: doplivala je do mog čamca dobrih 100 metara. U čamcu je plakala, vrištala i uporno ponavljala da želi da umre. Kada smo je izvukli na obalu, ogrnuli je dekom i dali joj čaj, rekla nam je da joj je prijatelj poginuo prije dva tjedna. Lijepo dijete, nije mi izgledala kao da je pijana ili drogirana. Bila je u šoku, ali nisam primijetio da je duševno bolesna, kao gotovo svi drugi koje sam izvlačio iz Dunava - priča Renato Grbić koji ju je spasio iz vode nakon što je skočila s pančevačkog mosta.

Renato Grbić je iskusni dunavski alas i spasilac brojnih nesuđenih samoubiojca - skakača s Pančevačkog mosta.

Nakon što je djevojčica izvučena na obalu, prije nego što je stigla Hitna pomoć, s njom je komunicirala Grbićeva supruga Goca.

Njoj je tinejdžerka priznala da za četiri dana puni 16 godina, da ide u školu, ali je prešutila razlog zbog kog je pokušala da se ubije.

- Pitala sam dečka, koji je bio s njom, zašto ju je pustio da skoči. On se skamenio, nije rekao ni riječ. Rekla mi je da joj je otac preminuo davno, pa sam joj savjetovala da pozove majku, ali ona je molila da to ne činimo. Sve ovo me je veoma potreslo - kaže Goca Grbić.

Na svu sreću, tinejdžerka je pretrpjela samo blaže povrede vrata.

Blic.rs