Djed umro pa vjenčao svoju unuku – ona se šokirala

vjenčanje
...i to zato što je nju i odabranika Jordona vjenčao njezin djed. Ne bi to bilo ništa čudno da djed nije preminuo prije vjenčanja.

Brittany i njezin djed Ronald Atkins su bili jako bliski. Ona je s njim odrasla na farmi i svemu ju je učio. Imao je i dozvolu za obavljanje obreda vjenčanja, te je obećao Brittany da će ju on vjenčati u budućnosti. Na žalost, djed je preminuo u 89. godini života, prije nego su se Brittany i Jordon zaručili.

Prije nego je umro, djed Ronald je uspio vjenčati Brittanynu sestru koja se udala godinu dana ranije. Vjenčanje, a i ono što je djed rekao prilikom obreda vjenčanja ostalo je zabilježeno na video snimci.

Brittany je bilo teško i odluku o tome tko će ih vjenčati je prepustila svom odabraniku Jordonu. On je dobio ideju da bi ih mogao vjenčati upravo djed Ronald.

Uz brojne prepravke, Jordon je uspio složiti novu snimku djedovih riječi koja je bila savršena za njihovo vjenčanje. Jordon i Brittanyna sestra su tajili tu informaciju do zadnjeg dana. Kad je preko zvučnika odjednom počeo govoriti glas djeda Ronalda, Brittany je bila u šoku.

„Sekundu nakon što je počela snimka, ona je znala tko će ju vjenčati. Nisam znao kako će reagirati, ali bilo je zaista savršeno", rekao Jordan za medije.

Brittany je kazala kako joj je to bio najbolji osjećaj u životu jer je to bilo sve što je ikada željela.

" Bila sam ispunjena radošću i srećom, no ujedno me je i srce boljelo jer moj djed nije zapravo bio tamo."

U dirljivom intervjuu, Brittany je objasnila koliko je njezin djed bio divan prema njoj i prema svakom kome je trebalo ljubavi.

„Odrasla sam na farmi tako da me on mnogo toga naučio. Uvijek je vrijedno radio. Bio je jedna od najdivnijih osoba koje ste ikada mogli sresti. Učinio bi bilo što za bilo koga.", rekla je.

Fenix-magazin/MD