Dijelovi tijela koje ona želi da ljubiš

ljubav
Nikako nemoj zaboraviti na potiljak. Sve cure volimo kad nas ljubite po vratu, to nas izluđuje. Podigni joj kosu i polagano je ljubi joj potiljak, pa vrat, potom rasprostri poljupce sve do ključne kosti. Vjerujte, od toga nam prolaze trnci po cijelom tijelu.

Tu je i kraj leđa, dio neposredno iznad guze. Ovdje se nalazi većina živaca naših genitalija, tako da stimuliranje tog dijela masažom ili jezikom uvijek pali. Zato i voli kada u šetnji staviš ruku na taj dio-to je intimna i seksi gesta koju obožavamo. Osim toga, volimo i poljupce u čelo. Nisu seksi ili napaljujući, ali svaka cura voli dobiti poljubac u čelo od svoje jače polovice. Ovo nije potez koji ćeš učiniti tijekom seksa, ali nakon napornog radnog dana svakako će je razveseliti.

Nikako nemoj zaboraviti na njene prste, točnije jagodice u kojima je velik broj živčanih završetaka. Kada joj ližeš i sišeš prste, ona dobije uvid u tvoje oralne sposobnosti i automatski zamišlja kako to radiš njenom intimnom području.

Važni poljupci su i oni koje ćeš udijeliti njenim bradavicama. Sisanje bradavica u njoj otpušta hormon oksitocin, takozvani „ljubavni hormon". Nikako nemoj zaboraviti ostatak grudi, posveti im pažnju.

I šećer na kraju-klitoris. Jednom kada dođeš do tamo, nema povratka. Klitoris ima 8000 živčanih završetaka, što je 4000 više nego što muškarac ima u cijelom penisu. Posveti mu se i ne puštaj ga dok ne začuješ vriskove ugode i blaženstva.

Izvor: macho.hr