Devet načina da impresionirate partnera

02.05.2012

Ponekad nije lako osmisliti način da se vaš partner osjeća posebno, no, najnovije je istraživanje pokazalo da je to jako važna stvar za uspješnu vezu.

Istraživanje napravljeno na Sveučilištu Florida pokazalo je da je krucijalno za uspješnu vezu s vremena na vrijeme dati partneru do znanja koliko vam je stalo nekom lijepom gestom. Ako nemate inspiracije da mu pokažete koliko ste sretni što ste njegova draga, ovih nekoliko savjeta moglo bi biti od pomoći.

Pripremite mu večeru u seksi izdanju

Ne samo da će uživati u jelu koje ste mu pripremili, već neće moći skinuti pogled s vas dok ćete boraviti u kuhinji i saginjati se kako bi uzeli namirnice iz hladnjaka ili otvorili pećnicu.

Iznenadite ga toplom kupkom

Sljedeći put kada se s posla vrati žaleći se na stresan dan, pripremite mu opuštajuću kupku i ponudite masažu leđa. Preskočite romantične svjećice i pridružite mu se u kadi dok svira neka opuštajuća glazba.

Zahvalite mu

Nedavna je studija pokazala koliko male geste zahvalnosti mogu pozitivno utjecati na vezu. To je još jedan dodatan razlog da partneru zahvalite što vam je popravio kompjutor ili napravio bilo što drugo za vas.

Inicirajte trenutak nježnosti

Sljedeći put dok budete jedno pored drugog ispred TV-a, približite mu se, zagrlite ga i nježno poljubite. To će mu dati do znanja da vam je poželjan i da uživate u njegovoj blizini.

Spakirajte mu obrok za posao

Ispratite ga na posao s vrećicom u kojoj ste mu spakirali ručak, njegov omiljeni sendvič ili desert. Ako uz to nadodate još i neku 'zločestu' poruku na papiriću, koju će otkriti u vrijeme pauze na poslu, osjećat će se poput kralja.

Nabavite mu ono što voli

Ako znate termin kada je neka važna utakmica koju ne želi propustiti, nabavite mu pivo ili neki drugi napitak koji voli, kao i grickalice ili pizzu, u kojima će uživati dok gleda utakmicu.

Dajte mu vremena za 'muške stvari'

Vrijeme koje će provoditi s dečkima, muškarcima je važno. Omogućite mu to. Nemojte ga sputavati u tome, sumanuto kontrolirati ili provjeravati. Dajte mu slobodu kada mu zatreba.

Složite playlistu za njega

Sigurno ima neke svoje omiljene bendove i pjesme. Iznenadite ga složenom playlistom po njegovom ukusu u kojoj će moći uživati na putu prema poslu.

Isplanirajte 'otkačeni' izlazak

Preskočite večeru u restoranu ili odlazak u kino, isplanirajte nešto što još niste radili zajedno. To može biti penjanje na umjetnoj stijeni ili neka slična aktivnost. Muškarci vole takve stvari koje podižu adrenalin.

Magazin.hr

loading...