Deset ženskih osobina koje muškarci nikako ne mogu prožvakati

Pisali smo o ženskim osobinama koje su privlačne muškarcima, no žene često zaboravljaju na stvari koje im smetaju. Većina muškaraca neće tako lako priznati svojoj djevojci koje ih njezine osobine izrazito iritiraju. Donosimo deset stvari koje muškarce smatraju izuzetno neprivlačnima, kako u vezi tako i kod prvog susreta.

1. Očajne žene

Žene koje pod svaku cijenu žele pronaći Gospodina Pravog mogu preplašiti svakog muškarca. Nijedan muškarac ne voli žene koje se odmah pri prvom susretu zalijepe za njega.

Postavlja si pitanje zanima li ju on zaista ili je samo opsjednuta mišlju da što prije pronađe dečka.

2. Negativnost

Zabavne i optimistične žene zanimljive su i privlačne svakom muškarcu. Za razliku od negativnih koje svemu i svima pronalaze mane i neprestano se žale na svijet oko sebe.

3. Ovisnost

Muškarcu je teret i prevelika odgovornost kada se ona ponaša kao da emocionalno potpuno ovisi o njemu. Žene koje se ponašaju kao da im je život prazan i besmislen bez njega, nisu im privlačne.

4. Posesivnost

Muškarcima su odbojne žene koje smatraju da je njihov dečko njihovo vlasništvo. Kopanje po njegovim stvarima, kontroliranje s kim se druži i razgovara, nije nimalo privlačno. Zabadanje u njegovu privatnost ograničava mu osjećaj slobode, a paranoja je vrlo odbojna.

5. Sponzoruše

Iako je u današnje vrijeme ženska emancipacija prisutna u svim područjima života, pa tako i u muško-ženskim odnosima, muškarci ne vole kada žena očekuje da će on uvijek sve platiti.

6. Svadljivost

Žene koje neprestano izazivaju svađu nisu poželjno društvo nikome. Također, oni mrze kada ih se pokušava promijeniti. Žena koja mu stalno traži mane, nije poželjno društvo, niti je privlačna.

7. Pametovanje

Muškarcima se sviđaju žene koje se brinu za njih jer ih podsjećaju na vlastitu majku. Takvo ponašanje je poželjno kada je bolestan, ali kada ga ona u svakoj situaciji tretira kao da je malo dijete ili glup, odbojno je.

8. Pretpostavlja da muškarac zna što ona hoće

Mnoge žene pretpostavljaju da muškarci misle isto kao one, ili barem uvijek znaju što se očekuje od njih. Oni žele da im se jednostavno kaže što se očekuje od njih.

9. Planiranje daleke budućnosti

Žene vole razmišljati i maštati o budućnosti, posebno o romantičnim i ljubavnim vezama. Ponekad se veza ne razvija brzo kako bi ona htjela, ali forsiranje na razgovoru o dalekoj budućnosti prerano u vezi, muškarce izuzetno smeta.

10. Ne brine o sebi

Budući da su izrazito vizualni tipovi, muškarcima je jako važan fizički izgled. Seksi, ali ne napadna odjeća, njegovano lice i kosa su privlačni, dok su masna kosa, neuređeni nokti na rukama i nogama potpuno odbojni, prenosi she.hr