Deset ludih stvari koje možda niste znali o seksu

Pogledajte odgovore na ta i brojna druga donosi sheknows.com!
Izlošci u legendarnom Muzeju seksa u Manhattan-u dali su zabavan i edukativan pogled na povijest seksa. Ispod možete pronaći neke manje poznate činjenice o seksu koje bi vas mogle iznenaditi - ili vam barem dati materijala za razgovor uz večeru!

Seks je najbolji lijek

Vibrator je originalno korišten u medicinskim tretmanima ženske "histerije" tijekom 19. stoljeća. Koristio se da bi potaknuo orgazam koji bi umirivao nervozu kod histeričnih žena.

Dobar i za zube

Sperma sadrži cink i kalcij, a oboje dokazano preveniraju propadanje zubi.

Zeko hop

Već ikonski vibrator u obliku zeca, ili jednostavno "zec", poznat je radi dvije stvari: odlične rezultate orgazma i čudno nasmijano lice na njegovom vrhu. "Womens health" objašnjava da je lice tu kao rezultat konzervativnih japanskih običaja. Navodno japanski korisnici ne vole "seks igračke koje previše liče na faluse", tako da je dodano nasmijano lice.

Malo o mjerama

Prosječna veličina erektiranog penisa je 13 centimetara, dok je prosječna veličina opuštenog penisa 8 centimetara.

Tužna istina

Ovo je više jedna zabrinjavajuća činjenica o seksu nego što je zabavna ili duhovita, naime homoseksualnost je ostala na listi mentalnih bolesti Američke udruge psihijatara sve do 1973. godine.

Zaštitite naše vojnike

U drugom svjetskom ratu to je imalo sasvim novo značenje - vlada je izdavala brošure s natpisima: "Don't forget - Put it on before you put it in." (Ne zaboravite - Stavite ga na prije nego ga stavite u.). Tijekom rata, mnogi su se vojnici vraćali doma sa spolnim bolestima koštajući državu milijune dolara u medicinskim troškovima.

Seks kao tjelovježba

Mrzite teretanu? Seks je odgovor! Tijekom 30 minuta aktivnog seksa izgubite oko 200 kalorija.

Male tajne prostitutki

Burleskni kostimi su simbol riječi "seksi" - sjetite se Dite Von Teese i izazovnog donjeg rublja, međutim, prije par stoljeća ta je odjeća imala malo drukčiju upotrebu. Donji dio burlesknih kostima su originalno napravljeni kao "stidne vlasulje" za prostitutke u 15 stoljeću. Dizajn je pomogao da se sakriju stidne uši i simptomi sifilisa.

Pravda na djelu

U Hong Kong-u muževi preljubnici imaju veći problem od plaćanja alimentacije - ženi je zakonski dozvoljeno da ubije muža ukoliko ju je prevario, ali to mora napraviti golim rukama.

Konzervativni dio Amerike

Prodaja seksi igračaka i vibratora je zabranjena u Alabami i Mississippi-ju.