FOTO/VIDEO  Dečko zaprosio curu na otvorenju Vinkovačkih jeseni

prošnja, Vinkovci, nevrijeme u Mostaru, nevrijeme
Njezin sedam godina stariji dečko, krim policajac Dragan Zagorac, koji je kao i ona iz Andrijaševaca pored Vinkovaca, pripremio joj je iznenađenje života te je zaprosio na početku jedne od najpoznatijih slavonskih manifestacija.

Dragan je prosidbu planirao nekoliko tjedana, u njoj mu je pomogao vinkovački mađioničar Magic DODO. Posljednjih tjedan dana imali su probe u tajnosti, smislili su nekoliko varijanti za trik, a na kraju su se odlučili za ovaj na snimci. Dragan je posebno angažirao mađioničara i u Gradskom poglavarstvu ishodio sve potrebne dozvole za njegov nastup, što je bilo veoma teško s obzirom na to da su taman počele Vinkovačke jeseni.

Sve se dogodilo ispred vinkovačke gimnazije "Matija Antun Reljković" u nedjelju oko 18 sati, a Nikolina nije ni sumnjala što će se dogoditi i mislila je da je mađioničar tu angažiran u sklopu Vinkovačkih jeseni.

Dogovor je bio da oko 18.30 idu na večeru s prijateljima, a usput su samo stali vidjeti poneki trik. Mađioničar je zatim pozvao prvo Dragana kao prvog pomoćnika iz publike, a nedugo zatim i Nikolinu. Dragan je tada iz magične vreće izvukao traku, a na kraju trake bila je privezana kutijica s prstenom.

Nikolina nije dugo razmišljala i odmah mu je rekla "da".

Index.hr