Dečki su nam priznali: Evo zašto varamo djevojke

muškarci, seks, seks, rekord, seks, sanjarenje, seks, krevet, glavni, seks, misli, muškarci, situacije, žene, muškarci, seks ljubav, istraživanja, proizvodnja neurona, Neuroni, živčani sustav, demencija, muškarci, prijateljice, seks, muškarci, seks, partneri, seks, trikovi, proba, žene, tipovi, ljubav, bivši, zaborav, seks prakticiranje, muškarci, rizik, zdravstveni rizik, seks prakticiranje, ured, posao, seks navike, glavni grad, cure, seks prakticiranje, fantazije, seksualne fantazije, anketa, varanje, momak, cura, varanje, osveta
Je li samo seks prevara ili prevarom možemo smatrati i vruće poruke i flert? Što dovodi do prevare? Dosada, zasićenje, osveta? Toliko pitanja, a malo odgovora. Savjetnici za ljubavne veze, psiholozi i ostali stručnjaci potrudili su se da nam iz znanstvene perspektive približe ljudsku, točnije, mušku prirodu. Ipak, mi nismo zadovoljni tim odgovorima.
Pitali smo naše dečke: „Jeste li ikad prevarili svoju djevojku?" „Ako jeste, recite nam zašto?" Anketa je bila anonimna.


"Jedne noći djevojka mi je došla i priznala da me je prevarila. Izašao sam bijesan iz stana, našao se s prijateljima, napio se kao nikad u životu. Na kraju sam se čuo s djevojkom s kojom sam se ranije viđao i završili smo kod nje u stanu. Sljedeći dan sam prekinuo sa svojom nevjernom djevojkom. Bio sam i ja nevjeran te noći, ali mislim da je zaslužila."

"Viđao sam se i družio s jednom djevojkom i bio sam potpuno lud za njom. No, kako ništa od nas nije bilo, spetljao sam se s drugom djevojkom. Nakon par mjeseci izašao sam s drugom u grad i tamo sam sreo tu djevojku. Nakon par pića i njenog priznanja da je prije bila zaljubljena u mene, večer smo završili seksom naravno! Jednostavno nisam mogao odoljeti jer sam toliko čekao na taj trenutak! Kako sam se osjećao nakon toga? Ne baš najbolje, iako je seks bio sjajan! Prvo: izgubio sam svoju djevojku, a drugo: s ovom "djevojkom iz snova" nisam ostao, jer jednostavno toga nije bila vrijedna. Ne varajte dečki, budite iskreni - lakše je i bolje!"

"Jednostavno trenutno nisam sposoban seksati se s jednom djevojkom! Dosadno mi je! Jednog dana kad se zaljubim i neka me u potpunosti očara, bit ću joj vjeran."

"Možda je ovo što ću ispričati klišej, ali što da radim! Nedavno sam otišao na proslavu 10. godišnjice mature i sreo sam svoju bivšu djevojku s kojom sam izlazio u gimnaziji. Zadnji put smo se vidjeli prije sedam, osam godina kada smo i prekinuli. Piće, atmosfera i sjećanja doveli su nas do kreveta! Ne bi ništa loše bilo u tome da ja već dugo nisam u vezi i planiram zaprositi djevojku. Krivim nostalgiju, nisam si mogao pomoći. Kajem se, ali to neće vratiti i ispraviti stvari."

"Prevario sam djevojku na ljetovanju. S obzirom na to da ona nije mogla ići samnom, a s prijateljima sam otišao na Zakintos, proveo sam se baš ludo u svakom smislu. Piće, izlasci, zgodne cure...I pogađate što je bilo! Zašto sam to napravio iako imam divnu djevojku kod kuće? Zato što smo mi muškarci kreteni!"

"Upoznao sam djevojku s kojom sam u početku više volio provoditi vrijeme nego sa svojom djevojkom. Veza nam je pala u kolotečinu i često smo se svađali. Ne opravdavam se, ali trebalo mi je nešto drugo, zanimljivije, bijeg iz veze u kojoj sam se nalazio. Naravno, bilo bi bolje da sam prekinuo sa svojom djevojkom pa onda radio što sam htio, ali eto, nisam."

"Moja djevojka je prolazila kroz teško razdoblje, bila je depresivna, tužna i pokušao sam biti njena podrška u svemu. Međutim, ona me je odbijala sve više ne samo psihički već i fizički. Trudio sam se podržati ju, ali nakon nekog vremena fizičke potrebe sam rješavao na drugom mjestu. Sigurno mislite da sam gad zbog toga. Ipak, razmišljao sam da ju ostavim jer je iskrenije, ali sam se bojao i nisam htio nanositi joj još više boli u tom razdoblju. Nećete vjerovati što je na kraju bilo! Ispostavilo se da je ona mene već neko duže vrijeme varala i zato odbijala seks sa mnom! Bijesan sam i dalje kad se sjetim toga!"

Cosmopolitan.hr