Dečki oprez: Zbog ovih pogrešaka mogli biste dobiti nogu

1. Sve je super, sve je za pet

Pa zašto do sada nije već svima poznato da žene vole kad su stvari komplicirane. Vole da im se govori kako su lijepe i seksi. Ipak u svemu treba imati mjeru pa je tako i s komplimentima, piše Ask Man.

Ako se budete previše trudili, odnosno uvijek odobravali sve njen postupke, uvijek se smijali njenim šalama i stalno joj govorili da je seksi i prekrasna, pomislit će da ste neiskreni. Osim toga, u takvim situacijama ženama uvijek prođe glavom misao da muškarac sve to priča jer želi seks, prenosi tportal.
U tom slučaju ona bi mogla dati petama vjetra, a da nećete ni znati zašto. Umjesto silnih pohvala i podilaženja, pohvalite je kad je tome zaista tako, jer i žene vole izazove jednako kao i muškarci.

2. Seks, seks i seks...

Većina žena bila bi povrijeđena da ne upućujete znakove koji pokazuju da želite seks, ali krenete li s prejakim pritiskom, postavlja se pitanje da li se samo o tome i radi. Želite li vezu i djevojka vas interesira, nemojte dozvoliti da stekne dojam kako samo želite spavati s njom. I kad na kraju dođe do tog trenutka, nemojte igrati igrice, biti preko vikenda s prijateljima, a nju zvati usred noći jer ste željni akcije. Odmah joj pokažite što želite jer će ona lako i brzo smisliti način kako da vas odbije.

3. Posesivnost

Kod kuće igrate igrice u ponoć, a ona se još uvijek nije javila jer je ostala dulje vani s prijateljicama? Pomalo vas kopka što je otišla i nije se javila, a rado biste je zvrcnuli samo da čujete je li dobro (i čuje li se koji muški glasu u pozadini)? Ne, to nikako nije dobra ideja, posebno na početku veze. Počnete li opsesivno zivkati ili ostavljati postove na društvenim mrežama, vrlo brzo to će joj postati zamorno umjesto simpatičnog. Ne možete nadzirati njezin život i biti dio njega 24 sata na dan, bez obzira koliko ste zaljubljeni.

4. Škrtac

Moderna žena vjeruje da je potpuno samostalna i može plaćati sve svoje račune pa i romantičnu večeru u restoranu i prema takvim sitnicama voli prosuditi koliko je muškarac zaista zainteresiran za nju. To nikako ne znači da je potrebno ići u najskuplji restoran u gradu, ali možete prvi put platiti večeru. Antropološki i biološki gledano, žene vole da se muškarci brinu za njih. Ako očekujete od žene da odmah plati večeru, shvatit će to kao da ste škrti i da se ne želite brinuti za nju.

5. Bivše djevojke

Pazite da ne počnete pričati kako je bivša bila divna, kako je imala dobre noge ili je zapravo predivna osoba, ako se nadate idućem izlasku. Jednako pravilo vrijedi ako ružno pričate o njoj, jer je isto za očekivati u budućnosti ako ova veza ne uspije. Svaka priča o bivšoj djevojci samo pokazuje da imate neriješene probleme u prošlosti i niste spremni za novu vezu. Osim toga, takve su priče toliko dosadne da nikako nisu materijal za razgovor.