FOTO  Daniela Vrdoljak održala svoju prvu edukaciju u Mostaru

Daniela Vrdoljak, donnabellhairstayl, edukacija

Daniela Vrdoljak je mlada Mostarska poduzetnica koja se svojim stilom i radom u vrlo kratkom periodu istaknula i postala jedna od traženijih frizera na području Hercegovine, ovog vikenda u suradnji sa MilkshakeBiH održala je edukaciju u hotelu Mostar.

Daniela je svoj put kao edukator započela ovog ljeta, prisustvujući "Global Educators Training" obuci u organizaciji prestižne talijanske kuće Z.one concept. Svoje znanje prikupljeno na edukacijama i van naše države nesebično dijeli sa svojim klijentima u svom salonu .

Možete je pronaći na facebook i instagram profilu pod nazivom donnabellahairstayl.

Daniela je u Mostaru održala se edukaciju o trajnom ravnanju i rekonstrukciji kose koje je revolucija u njezi kose. Tom događaju su prisustvovali brojni frizeri iz BiH.

-Moram se kazati kako sam jako sretna i kako trenutno živim svoj san. Moram se ovim putem zahvaliti svima koji su me pratili na ovom putu i vjerovali u mene. Veliko hvala svim kolegama frizerima koji su bili uz nas na nedjeljnoj edukaciji. Nadam se kako ćemo se i u budućnosti družiti na novim projektima i edukacijama, kazala je za Hercegovina.info Danijela Vrdoljak.