Čuvajte se poklona ljubomorne djevojke: Rekla mu da zažmiri i broji do tri, a onda…

Naime, Beverley Jones posvađala se sa svojim dečkom Michaelom Reesom, jer je na njegovom mobitelu pronašla "sumnjive" SMS poruke. Svađa je, činilo se, završila bez posljedica, no sve se promijenilo kad je Beverley Michaela upitala želi li rani božićni poklon. Naravno, Michael je pristao, a njegova djevojka rekla mu je da zatvori oči i broji do tri.

Kad je otvorio oči, uspio je vidjeti poveći valjak za tijesto koji se odlučno približavao njegovoj glavi. Osim što ga je udarila valjkom za tijesto i slomila mu nos, žena ga je nastavila tući pa je Michael završio u bolnici s nekoliko gadnih posjekotina i modrica, dok je Beverley završila u pritvoru, prenosi Mirror.

Tužiteljica je u sudskoj tužbi navela: "Optužena ga je nekoliko puta udarila po glavi. Gospodin Rees ju je pitao što joj je dok mu se krv slijevala s lica".

No, kako se kasnije otkrilo, Michael ipak nije bio preljubnik. Sumnjive poruke bile su od djevojke njegovog prijatelja, a njihov sadržaj nije imao nikakve veze s ljubavnim. Beverleyin odvjetnik na saslušanju je istaknuo kako njegova klijentica pati od shizofrenije i treba bolničku skrb, pa je puštena uz jamčevinu. Presuda je zakazana za rujan, kad bi Beverley trebala i službeno početi s liječenjem.