Cure, ovo su pravila zabavljanja s dečkima koja treba kršiti!

žene, muškarci, zaglupljivanje, žene, muškarci, zavist, žene, muškarci, loši dečki, cure, dečki, stvari, pravila, kršenje, cure, dečki
Čak iako vaša mama smatra da ona i dalje vrijede, vjerujte nam (a i momcima) - njihovo vrijeme je isteklo, piše B92.

Evo koja pravila treba prekršiti:

Ne inicirajte kontakt

Dok su sms-ovi pod utjecajem alkohola i bezbrojna zivkanja sve osim seksi ponašanja, većina muškaraca voli da mu ponekad pošaljete poruku ili ga nazovete.

Ako to učinite kako treba, on će se još više zainteresirati za vas. U nekom trenutku trebate istupitu i dati mu do znanja da vas zanima. Nemojte biti agresivne, ali zabavne poruke i mailovi su nešto što dečki vole vidjeti, baš kao i vi.

Očekujem seks do trećeg izlaska

Neki muškarci ne žele da im dama baš na prvom sastanku ponudi seks, ali ovo pravilo ovisi od slučaja do slučaja. Međutim većina pripadnika jačeg spola misli da nema ničeg lošeg u tome da mu se prepustite već na prvom sastanku, jer će oni misliti da vam se zaista sviđaju, a ako čekate kod njega već izazivate sumnju.

Ne prihvaćajte poziv koji stiže u posljednji čas

Nekada se smatralo da je žena koja ovo uradi očajnica. Međutim moderni dečki ne misle tako. Ako vas pozove u petak popdne da to večer popijete piće, zašto biste ga odbile ako već nemate planove?

Očekujete da muškarac plati

Dok je većina njih sretna što može platiti račun na prvom sastanku, ima žena koje se u tim trenucima ni ne hvataju za novčanik. Dečki smatraju da je to nepristojno. Ako on plati večeru, ponudite mu da ga poslije odvedete negdje na piće.

Neka zvijezde odluči da li ćete biti u vezi

Svakodnevno provjeravanje horoskopa može biti zabavno u trenucima dosade, ali njegovo korištenje kako biste odlučile hoćete li nastaviti viđati mladića ili ne je zaista nezrelo.

Mislite da što više vremena provodite zajedno to ćete biti bliži

Prirodno je da želite provoditi što više vremena sa osobom koja vam se dopada, ali pretjerivanje sa viđanja u novoj vezi može biti kontraproduktivno.

Viđate se samo s određenim tipom muškarca

Mnogo žena izlazi samo s muškarcima određene visine, boje očiju i građe i na taj način propuštaju priliku upoznati sjajnu osobu čije kvalitete možda ne ulaze pod ove "kriterije".

Pretpostavljate da vam je veza monogamna

Nemojte tako nešto misliti ako vam muškarac ne priopći da želi viđati samo vas. Ako se u isto vrijeme viđa s drugim djevojkama, učinite isto i izlazite sa još nekim momcima.

Pričate sve prijateljicama

Žene misle da sa svojim prijateljicama trebaju podjeliti i najmanji detalj i onda slušaju njihove savjete koji im mogu upropastiti odnos s partnerom. Ako vas nešto interesira - pitajte njega.