Cura ili žena - kako te vide muškarci?

žena, pravila, dečko, prijateljica, varanje, žene, okretanje, muškarci, žena, magnet, muškarci, žene, shoping, žene, muškarci, djevojke, muškarci, žene, ukusi, žene, frajeri, stvari, žene, riječnik, misli, prijateljice, stvari, žene, žene, privilegija, muškarci, godine, rađa, žene, mostarski vicevi, majka, žene, stvari, prijateljice, odabir, muškarac, žena, stvari, pažnja, cure, dečki, cure, stvari, žene, situacije, žene, muškarci, privlačnost, žene, razgovor, seks, cure, žene, muškarci, žene, muškarci, izgled, veza, frajer, cure, dečko, trač, Hercegovina, nastanak, najbolja prijateljica, prevara, znakovi, najbolja prijateljica, žene, prijateljice, najbolja prijateljica, prijateljica, cure, djevojke, prijateljice, bračni partner, istraživanje
Naravno, pravi muškarci većinom traže prave žene, a ako nisi sigurna jesi li to postala, ovo su neki detalji koji će ti u tom pomoći.

Cure se oblače izazovno

I to je često jedini način na koji uspijevaju privući pozornost muškarca. Kratkoročno, to savršeno pali, ali dugoročno će svaki pravi muškarac radije odabrati ženu koja se zna obući izazovno, ali zna i da izgleda seksi neovisno o tome što stavi na sebe, jer seksepil dolazi iznutra.

Cure očekuju da muškarac zna što misle

Svađe najčešće nastaju upravo zbog toga što cura očekuje da će njezin dečko znati točno što ona misli, a on naravno vrlo često nema pojma. Prava žena ne čeka da njezin dečko sam zaključi što ona misli - prava žena to jednostavno kaže.

Cure nekontrolirano piju

Nismo party pooperi, shvaćamo da se svakome dogodi, ali glavna je razlika između cure i žene u tome što žena zna svoju granicu, pa ćeš ju rijetko vidjeti kako pijana tetura po klubu.

Cure jedva čekaju staviti status veze na Facebook

Neke zbog toga čak i ulaze u vezu. Žene, s druge strane, vrlo često i zaborave da imaju Facebook, a svoju vezu njeguju u stvarnom vremenu, a ne u virtualnoj verziji.

Cure tračaju

Ok, tračaju i žene, ali žene se nađu s frendicama i imaju trač partiju. Cure, s druge strane, ne biraju ni vrijeme, ni mjesto, pa je tako sasvim česta pojava da frendice tračaju vlastitom dečku kojeg to vjerojatno nimalo ne zanima.

index.hr