Čudne stvari kojima žene privlače muškarce

ljepota, ljepotice, muškarac žena

Riječ je o stvarima na koje većina žena ne obraća pažnju, ali prosječnom muškarcu neke od njih su poprilično važne.

Ako želite poraditi na svojim zavodničkim moćima, trebali biste povesti računa i o svom ponašanju. Iako vam možda ne bi ni palo na pamet da vaš dragi mrko gleda kako se laktovima probijate kroz gužvu ili da vam odmjerava laktove, dobro je znati da on to ponekad uistinu i radi.

Žena.blic.rs donosi nekoliko stvari na koje se definitivno isplati obratiti pažnju.

Spontani dodiri
Kada žena nešto priča ili objašnjava te usput nesmotreno i nehajno dodirne muškarca po koljenu, remenu, bedru….može biti sigurna da mu je zagolicala maštu. Ti nehotični pokreti, koje žene obično koriste u žaru razgovora, signaliziraju muškarcu da je poželjan i potreban…

Naručivanje pića
Žena koja je u stanju sama stati na šank i naručiti piće kotira visoko u muškim očima. Time pokazuje da je samostalna, neovisna o svojim prijateljicama ili nekom muškarcu, a i da se zna izboriti za vlastite osnovne potrebe, među koje se ubraja i piće.

Snalaženje u gužvi

Žene koje se dobro snalaze u nepoznatom prostoru i među nepoznatim ljudima uživaju bolji status kod muškaraca. Poželjno je da žena ne djeluje stidljivo ili nezainteresirano, ali jednako je odbojno kada svim silama pokušava biti u centru pažnje.

Miris
Svaki čovjek ima svoj specifičan miris, koji danas pak velika većina 'začini' nekakvim parfemom, kupkom, losionima za tijelo i nizom drugih mirišljavih preparata. Nitko vam ne garantira da ćete pogoditi točan parfem koji privlači vašeg partnera, ali ugodan tjelesni miris je nužan, ako se s nekim želite zbližiti.

Oštroumnost
Ako spadate među žene koje vjeruju da je muškarcima pamet na zadnjem mjestu, vrijeme je da odbacite taj stereotip. Slatka, pametna i 'opasna' žena, koja misli svojoj glavom i zna biti oštra na jeziku, definitno je jack pot za svakoga.

Laktovi
Ženski laktovi su iz nekog razloga zanimljivi muškarcima, pa bi bilo dobro da ih se tu i tamo sjetite i posvetite im malo više pažnje.

Glomazne torbe
Vjerovali ili ne, prizor žene koja pretura po torbi u potrazi za ključevima, ružem ili kišobranom muškarcima je šarmantan i simpatičan. Žena koja se ne može snaći u vlastitoj 'torbici' ostavlja dojam pomalo smotane dame kojoj je potrebna pomoć džentlmena.

blic.rs