ČISTAČICA IZ PAKLA Fatalna Bojana zavela uglednog prosvjetnog radnika pa mu terorizirala ženu: 'Ta podvornica je zlotvor!'

zavodnica, čistatica
...ožujka više od stotinu puta zvala na fiksni telefon suprugu svog ljubavnika i pritom je vijeđala i prijetila joj, piše  Blic .

Broj uznemirujućih poziva rastao je iz mjeseca u mjesec. U siječnju je suprugu svog ljubavnika zvala 90, a prošlog mjeseca 110 puta. Da sin žene koju je telefonskim putem psihički zlostavljala nije to prijavio, pitanje je koliko bi je puta Bojana još nazvala.

- Ta čistačica je zlotvor! Zvala je, uznemiravala i prijetila ženi koja je teško bolesna i koja je zbog svog tog stresa mogla završiti u bolnici i ne daj bože... - kažu za Blic mještani sela u kojem živi Bojanin ljubavnik s obitelji.

Ljubavnik je, kako doznaje Blic, 25 godina stariji od osumnjičene čistačice i svojevremeno je bio jedan od najvažnijih ljudi u selu.

- Bio je prosvjetni radnik. Tko je ta žena s kojom se spetljao i koja je zvala njegovu suprugu, ne znamo, jer ovdje u selu nema nijedne Bojane - tvrde mještani. Inače, kaznena prijava protiv osumnjičene, koja je podnesena redovnim putem, još nije stigla u tužiteljstvo.

I u Domu zdravlja i u općini, koja je osnivač ove medicinske ustanove, stavljaju pod tepih postupak čistačice, jer svi nadležni šute! Blic je pokušavao od ravnateljice Doma zdravlja saznati je li protiv čistačice pokrenut disciplinski postupak, ali nije dobio nikakav odgovor.

Ni načelnik općinske uprave, čudom, nije bio na poslu.