Četiri ženskaste stvari koje muškarci obožavaju

muškarci, moć, brkovi, stvari, muškarci, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, stvari, žene, muškarci, muškarci, brada, partner, ljepota, muškarci, žene, pažnja, paljenje, frajer, hodanje, žene, muškarac, muškarci, brada, brada, bolest, bakterije, muškarci, brada, rast
Većinom u tajnosti, kad nas nema doma, a ako ih uhvatimo, izmislit će sto isprika samo kako ne bi morali reći istinu.

Mirisne kupke

Znamo, većina muškaraca će reći da je to gubljenje vremena, da je tuširanje puno učinkovitiji način, i da su svjećice oko kade nepraktične, ali duboko u sebi, svaki je muškarac barem jednom poželio uživati u kadi kao "prava žena".

Korištenje ženskih proizvoda

Iako često prigovaraju da imamo previše bočica u kupaonici, svaki je muškarac barem jednom isprobao jednu od tih bočica - i ostao oduševljen! Dok njihovi proizvodi mirišu po svježini planine i ostalim stvarima koje im govore da su muževni, naši proizvodi mirišu po cvijeću, svježini i sreći. Dovoljan razlog da nam ukradu malo losiona, zar ne?

Romantične komedije


Nije stvar u tome da ih oni ne vole, stvar je u tome da ih ne vole gledati u prisutnosti žene. Ljubavne priče koje ti na kraju filma izmame suzu na oko im se sviđaju, ali radije će ih pogledati sami, kako ne bi ispali "papci".

Ženski časopis
i

Savjeti o ljubavi i seksu za žene? Idealno štivo za muškarce, barem kada nitko ne gleda. Svaki muškarac će barem jednom škicnuti u ženski svijet putem časopisa, u nadi da će otkriti nešto novo. I svaki od njih će vjerojatno ostati zapanjen.

Index.hr