Ceca se opraštala od života: Čuvajte mi djecu ako poginem

Svetlana Kitić, panika, zrakoplov, ceca kitić, Blaž Slišković
Najbolja svjetska rukometašica svih vremena prije nekoliko dana se vraćala iz Podgorice, sa službenog puta, "Jatovim" propelercem ATR72, kad su nastali veliki problemi s zrakoplovim. Vrijeme je tog dana bilo veoma loše, magla je prekrila beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Letjelica je počela tresti, a među putnicima je nastao kaos.

- Svi smo bili u panici. Pojedinci su se doslovno tresli od straha. Ceca Kitić je bila preneražena. Jednog momenta je samo vrisnula: "Čuvajte mi djecu ako poginem!" Pokušavala je da izvadi telefon i pozove svoje. Ruke su joj drhtale. Nije uspijevala. Preblijedila je. Samo je ponavljala: "Moram da pozovem kćerku da se oprostim od nje!" - Otkriva sugovornik "Kurira" koji je bio u avionu.

Ceca je potvrdila da je bila u velikoj panici.

- U zrakoplovu je nastao pravi pakao. Pitali smo stjuardese jesu li takve turbulencije uobičajene, a kad je rekla da nisu, počela je da me hvata panika. Bila sam doslovno ukočena od straha! Pola sata nam je trebalo da sletimo, a meni još toliko da dođem sebi nakon svega. Kasnije sam izljubila djecu i zahvalila bogu što sam ostala živa - ispričala je Svetlana za "Kurir".